fixed

fogászati problémája

404 Aaf9 B Ac46 4063 B64 C 62088 Aeb139 A

Tisztelt klinika!
Annak ellenére, hogy rendszeresen parodontológiai kezelésekre jártam,
Első fogam kilazult , így szeretnék egy kezelési tervet kapni optimális lehetőségeimről.

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Tisztelt Kérdező!

A küldött OP felvétel alapján látható, hogy valóban előrehaladott stádiumban van a fogágybetegsége egyes fogainál. Mindenképpen egy klinikai vizsgálatra lenne szükség parodontológus kollégánknál (dr. Orbán Kristóf). A reménytelen prognózisú, hosszú távra nem megmenthető fogait el kell távolítani, a többinél leállítani a tasakképződést. Néhány fogánál gyulladás, elégtelen gyökértömés látható, fogszuvasodás jeleit látni. A helyszíni vizsgálat során lehet egy komplex kezelési tervet készíteni. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése