fixed

fogászati problémája

Image

Tisztelt Klinika,
góckutatás céljából készítettem a panorámaröntgent, mivel évek óta bőrproblémával küzdök. Továbbá állandóan gyulladásban van az ínyem, gyorsan fogkövesedik a fogam. Korábbi fogszabályzás után retenciós készülék lett felhelyezve az instabil fogak megtartására.
Szeretném véleményüket kikérni, hogyan tovább... a góckutatás pozitív-e, és hogyan tarthatnám meg a fogaimat a legtovább. Köszönettel, MJ

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves Kérdező!

Korrekt szakvéleményt csak szájvizsgálattal együtt lehet adni. Önmagában az OP felvétel alapján nem lehet pontosan megítélni minden fogat, de úgy tűnik, hogy fogorvosilag gócnegatív. A 45,26 fogakat azért érdemes lenne megvizsgálni. Az ínyével mindenképpen parodontológus kollégánknál kellene egy felmérést végezni. Üdvözlettel : Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése