fixed

fogászati problémája

P20190417 164656222

Tisztelt Doktor Úr/Nő
Szeretném kérdezni,hogy az alsó fogsor pótlására milyen lehetőségek vannak a felvétel alapján? Lehet még fix fogsor vagy már csak kivehető?
Továbbá :az utóbbi időben fáj az alsó állkapcsom és a fülem alatti részen mindkét oldalon.A röntgen alapján látni valami elváltozást? vagy mi okozhatja a fájdalmat?
Köszönettel:Rebeka.

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves Rebeka!

A fájdalom hátterében valószínűleg az állkapocs izület fájdalma áll, mely a foghiányok következtében alakulhatott ki. A küldött rtg felvétel alapján csak implantátum beültetéssel lehet fix pótlást készíteni. Sajnos több fogat el kellene távolítani. A pontos tervkészítéshez mindenképpen személyes szájvizsgálatra van szükség. Üdvözlettel : Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése