Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

fixed

fogászati problémája

Received 2721347007893951

Tisztelt Cím!
Tanacsot szeretnék kerni a mellekwlt felvetellel kapcsolatban összességében, kiemelten a bal also 7es fog aljan altalam lathato arnyekkal kapcsolatban. De természetesen minden észrevétel érdekel.
Köszönettel
Gábor

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Tisztelt Gábor!

A küldött rtg alapján 37 foga körül gyökésrcsúcs körüli gyulladás látható. A gyökértömés cseréje az esetek döntő többségében meggyógyítja a fogát. Mikroszópos gyökérkezeléssel lehet ezt kivitelezni. Érdemes lenne egy külön kisröntgen felvétel az előtte lévő 6os szintén gyökérkezelt fogról is. Természetesen egy szájvizsgálattal ellenőrizni kellene a többi fogat is, mert a röntgen felvétel mindig szájüregi vizsgálattal összekötve informatív. Hosszú távon a hiányzó fogak pótlását javasoljuk. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése