fixed

fogászati problémája

P20190523 123505 0000 Jpeg

Tisztelt Klinika! Tisztelt Dr. Sass Tamás!
Fogorvosom, Dr. Iván Éva (Pannónia Dental Plus Kft.) javaslatára Dr. Sass Tamás doktor úrral szeretnék konzultálni, illetve kezelési tervet kérni a csatolt panoráma röntgenen lévő bal alsó bölcsesség foggal kapcsolatosan. A felvétel május 23-án készült a Radio Dentalnál. A panasz : a bal felső 7-es lejjeb nőtt fog az alsó ínyhez ér egy hete. Fájdalom nincs. A bal alsó bölcsességfog körüli rész gyulladás lehet az ok, amiért az íny hozzáér. Eddig nem ért hozzá.
Személyesen bármelyik szombaton a doktor úr számára jó időpontban személyesen is felkereshetem Önöket igény szerint. Amennyiben el kell távolítani a bölcsességfogat, jún.22. szombat lenne számomra megfelelő, mert előtte munkám miatt nem tudom megoldani. Várom a visszajelzésüket.
Üdvözlettel, Matula János

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Tisztelt János!

Mindenképpen egy személyes konzultáció szükséges dr. Sass Tamásnál. A doktor úr egy három dimenziós CT felvétel alapján fogja tudni felmérni a a bölcsességfog koronája körüli cysta méretét,a műtét kivitelezhetőségét, az idegközelség miatt a szövödmények kockázatának mértékét. Kérem az info@uniklinik.hu -n vagy telefonos elérhetőségeinken egyeztessen időpontot. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése