fixed

fogászati problémája

Fogpanorámaröntgen 20190529

Kedves Uniklinik!

46-os fogam gyökérkezelve lett pár hónapja de ugyanúgy érzékeny, illetve mellette a 45-ös is. Főként hidegre, de már a puszta kenyér is túl hideg neki.
Kocogtatásra nem érzékeny, ínyem sehol sem nyomásérzékeny. De hidegre ha levegőt veszek arra is megfájdul. Kívülről nem látszik semmi sem. De mai napon készítettem röntgent mert több fogam is gyanúsan fájdogál.
45-46-47 illetve 14-15-16 szokott fájni de a túloldalt is van fájós. Fogorvosnál 3 hónapja voltam, szerinte minden rendben, de szerintem csak benézi.
De már annyira zavar hogy legszívesebben elkezdeném kihúzatni a fájósakat.

Válaszukat előre is köszönöm!

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves Kérdező!

A küldött röntgen alapján 45 foga is gyökérkezelésre szorul és nagy valószínűséggel ez állhat a panaszok hátterében. Sajnos 46 és 36 fogában a gyökértömés nem ér a gyökércsúcs végéig, így ezekben mérlegelendő a gyökértömés cseréje. A helyszíni személyes vizsgálat azonban elengedhetetlen ahhoz, hogy teljesen korrekt véleményt lehessen alkotni. Üdvözlettel : Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése