fixed

fogászati problémája

P20190529 135456 0000

Nagy problémával fordulok Önökhoz, segítséget szeretnék kérni hova forduljak. Végig jártam Budapesten több parodontológust, általános fogorvost, szajsebészt..de eddig senki sem segített rajtam.
Két kis gyermekem van (3 éves, és 11 hónapos). Második gyermekem fél éves korára jött ki a problémám. VAlószínűsíthető, hogy fogcsikorgatás miatt fogágybetegség (ez jelenleg kezelve van), de ezzel együtt a szájzáródásom rossz lett, a fogaim nem találják a helyület, egész nap fájnak, már 3-4 hónapja folyamotosan. De senki se érti a problémámat... Nagyon el vagyok keseredve. Nagyon fáj az állkapocsizületem már ettől az állapottól.
Hova fordulhatnék bemérésre, hogy kéne állnia pontosan a fogaimnak, hogy ne fájjanak ennyire, jobban érezzem magam végre. Egyáltalán van erre esélyem?

Tisztelettel: Adrienn

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Tisztelt Adrienn!

A küldött OP alapján nem lehet a panaszok hátterében álló problémát diagnosztizálni. Azt javasoljuk, hogy a korábbi kezelések fejeződjenek be és amennyiben nem hozzák meg a kívánt eredményt akkor egy személyes konzultáción lehetne továbbgondolni a koplex esetét. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése