fixed

fogászati problémája

Benkéné Fülöp Erzsébet 190531

Tisztelt Uniklinik!
2019. január végén került sor a bal felső 1-es fogam gyökérkezelésére, mivel nagyon fájdalmas volt. Azóta többször volt cserélve a gyógyszeres tömés, jelenleg 4 hete van benne. A fogam jelenleg ráharapásra, illetve az alsó fogammal való összeszorítására érzékeny, valamint a gyökércsúcsnál történő külső nyomásra az ínyem enyhén fájdalmas, bár az elmúlt hónapokban sokat javult. A kezelő fogorvos szerint tömés után rezekciós műtét szükséges, amit én lehetőleg szeretnék elkerülni.
Azt szeretném kérdezni, hogy a mellékelt röntgen felvétel alapján Önök mit ajánlanak? Segíthet-e esetleg a mikroszkópos gyökérkezelés?
Válaszukat előre is nagyon szépen köszönöm!
Üdvözlettel: Benkéné Fülöp Erzsébet

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Tisztelt Erzsébet!

Egy személyes fizikális vizsgálat alkalmával lehet erre korrekt véleményt adni.Endodontus(gyökérkezelő specialista) Kolléganőinkhez szükséges időpontot egyezetetnie(dr. Molnár Katalin, dr Kovács Kitti). Nagy valószínűséggel kezelhető műtét nélkül is ilyen módon(mikroszkópos gyökérkezelés) a foga. Üdvözlettel : Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése