fixed

fogászati problémája

Img 20190605 0001

Alsó és felső hídcserét szeretnék, implantátum(ok) beültetésével.
A csatolt röntgen friss, a tegnapi nap folyamán készült Önöknél.

Várom visszajelzésüket.

Köszönettel és üdvözlettel:

Tapodi Ágnes

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Tisztelt Ágnes!

Mindenképpen szükség lenne egy szájvizsgálatra és egy 3 dimenziós CBCT felvételre a végleges terv készítéséhez. Az OP alapján 46 (jobb alsó hiánynál) implantátum beültetés, 16,17 (jobb felső örlők) fogak eltávolítása, csontpótlás, 14,16 implantáció( Amennyiben 17,47 fogat is szeretnénk pótolni, úgy ezen foghelyekre is szükséges beültetés). A további régi hidak cseréje kivitelezhető. Személyesen lehetne az igények egyeztetésével egy korrekt és tételes kezelési tervet összeállítani. Üdvözlettel: Dr Záhonyi Balázs

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése