fixed

fogászati problémája

Gedailá Szló Unknown Patient Id 4 309 20 134941

Esztétikailag szeretném megcsináltatni a fogaimat és egy kezelési tervet szeretnék róla kérni. Előre is köszönöm!

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Tisztelt László!

Természetesen esztétikailag is nagyon fontos a fogazat rendbetétele, de legalább ilyen fontos a funkcionális szempont, hogy rágni a hátsó fogain tudjon. Ez előfeltétele a hosszú távon sikeres esztétikus pótlásoknak is. Ennek érdekében a jobb alsó góc pozitív (46) őrlőfogát el kell távolítani. A jobb alsó és bal alsó hiányokat pótolni kell. Személyes szájvizsgálat és az igények felmérése után lehet konkrét és korrekt kezelési tervet készíteni. A felső fogak esztétikai rendezésére 14-25 fogig emax koronák-héjak javasoltak. 18,28 megmaradt 2 bölcsességfog eltávolítása mérlegelendő. Üdvözlettel: dr. Záhonyi Balázs

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése