Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

fixed

fogászati problémája

Sosity Ildikó

Az alsó híd cseréjére lenne szükség, mivel alatta az jobb hátsó fog szuvasodásnak indult, a bal hátsó pedig mozog. Ezen túlmenően, időnként az állcsúcsnál, az alsó fogak alatt fájdalmasnak érzem a csontot is. A felvétel május közepén készült. A felvétel alapján lehet-e tudni, hogy hol lehet szükség gyökérkezelésre, látható-e gyulladás az első fogaknál, illetve a megmaradó fogakra felépíthető-e rögzített híd a továbbiakban is? Válaszukat köszönöm.

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves Kérdező!

A küldött panoráma röntgen alapján a 36 és 47 fogat sajnos nem lehet megmenteni, ezeket el kell távolítani. A 34,38 fog megtarthatósága személyes szájvizsgálat és kiegészítő kisrtg felvétel birtokában ítélhető meg. A 43,45 fogat valószínűleg gyökérkezelni kell. Mivel hasonló híd nem helyezhető vissza egy korrekt kezelési terv készítéséhez elengedhetetlen a szájvizsgálat és az igények felméréséhez a személyes konzultáció. Üdvözlettel: dr. Záhonyi Balázs

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése