Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

fixed

fogászati problémája

Ssz Panorámaröntgen

Tisztelt Klinika!
Szeretnék tanácsot kérni a csatolt panoráma röntgen alapján. Bal oldalon pár napig nagyon fájt az állkapcsom, alul és felül, torokba és fülbe is sugárzott. Sokszor csak a fülem fájt. Valamikor a másik oldalon is, de a doktor úr szerint az nem sugározhat át a másik fülbe. Előzményként még annyit, hogy másfél év után, februárban leszedték a fogszabályzómat (42 éves vagyok). Sajnos nyitott harapásom lett, amit a doktornő azzal magyarázott, hogy nem akart fogat húzni. Talán állkapocsprobléma miatt is érezhetem ezt a bizonytalan fülbizsergést, égő érzést, hol az egyik, hol a másik fülemben?
A bal alsó 6-os fogamra visszatérve a fogorvos annyit tett, hogy kiszedte gyökértömést, kitisztította, és jelenleg nyitva van. Két hét múlva kell mennem. Sajnos a panaszaim vissza-visszatérnek.
Kérem szíves segítségüket.
Üdvözlettel
Szilvia

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Tisztelt Szilvia!

Igen, lehet ilyen típusú panasz hátterében az állkapocsízület problémája, illetve a harapási rendellenesség. Ezen felül több tömése mellett szuvasodás látható a küldött OP felvételen. Ezek szintén okozhatnak panaszokat.(15,16,37,35?). Tudnia kell, hogy a röntgen felvétel csak szájvizsgálattal egybekötve nyújt elegendő információt az orvosnak a pontos diagnózis felállításához. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése