Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

fixed

fogászati problémája

P4

Tisztelt cím!
47 éves nő vagyok. A fogaim nagyon romlanak, az alsó fogsorom katasztrofális, a felsőre tavaly raktak hidat. Fogorvost szeretnék váltani, ezért írok önöknek.
Mellékelek egy panoráma röntgent, amit most készíttettem.
Kérem legyenek szívesek tájékoztatni a lehetőségeimről. Én már annak is örülnék, ha a front fogak menthetőek lennének, de önök látják mik az optimális megoldások, legolcsóbbtól a drágábbig.
Előre is köszönöm: Hajni

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Tisztelt Hajnalka!

Mindenképpen egy szájvizsgálatra és az igények pontos felmérésére lenne szükség egy pontos és korrekt kezelési terv elkészítéséhez. Ez csak egy személyes konzultáción kivitelezhető, mert a küldött OP alapján több fogának megtarthatósága határeset. Lehet, hogy megmenthető gyökérkezeléssel, de nem biztos.  Üdvözlettel: Uniklinik


Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése