Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Cs.B

fogászati problémája

Csókási Beatrix 089657645 20170712 16 33 06

Rendkívül problémás eset vagyok.Keresztharapásom van, fogpótlás előtti fogszabályozást szerettem volna .De elrettentem .A két bal alsó 7-es fogaimnál hatalmas tasakok alakultak ki , a régen kihúzott fogak mentén eltűnt a csont és fogvándorlás alakult ki.Mindkét rágófog befelé áll.Azt a tanácsot kaptam hogy ,fogszabályozás után el kell távolítani.Sajnálatos módon a csiszolt korona híd nem megvalósítható , nem bírnák el a meglazult fogak!Az orvos állítása szerint ( egyik sem mozog szilárdan áll )helyükre 4 db implantátum kerülne csontpótlással .De én ezt mindenképp el szeretném kerülni . Van arra valami megoldás hogy elkerülhető legyen a foghúzás és pótolni a hiányzókat, újabbak elveszítése nélkül ?

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves Beatrix!

A röntgen alapján a 7-es fogaknál mélyebb tasakok alakultak ki, azonban parodontológia kezelésekkel a fogak hosszútávon megtarthatóak. A fogszabályozással valóban helyet tudunk csinálni, de fogágybetegségben szenvedők esetében az implantátumos megoldásokat javasoljuk, mivel a kezelt fogak nem bírnák el a hídpótlás terhelését. 

Az implatátum beültetés kapcsán nincs mitől tartania, egy korszerű, stabil, hosszantartó megoldást nyújthat az Ön számára.

Az alábbi linken olvashat bővebben a kezelésekről:

http://uniklinik.hu/kezelesek-...

http://uniklinik.hu/kezelesek-...

Ha bármilyen kérdése felmerülne, forduljon hozzám bizalommal.

Üdvözlettel:

Dr. Orbán Kristóf

parodontológus szakorvos


Névjegy

Dr Orban Kristof 7
Dr. Orbán Kristóf

Parodontológus szakorvos

Tovább az adatlapra

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése