Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

fixed

fogászati problémája

Img 3860

Tisztelt Doktor Úr ! Egy olyan kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy ban egy fogam a jobb 5s alul pontosabban ami a 25 évem alatt elfelejtett kinőni. Körülbelül februárban kezdtem el érezni, hogy az érintett területen egy csomó jelent meg ami mára mar nem kis csomó. Fájdalmat okoz és azóta rágni sem tudtam azon az oldalon. A fogröngtenemre ket fogorvos os azt válaszolta, hogy nemTudjak mi az ott beszéljek szájsebésszel. Természetesen és sajnos azóta sem mertem elmenni, de most észrevettem, hogy a fogínyemen egy fehér kos folt is látható lett. Rettenetesen félek az eltávolítástól. Néhany fogam van betömve az összes többi megvan és probléma mentes. Mar mar addig jutottam , hogy nem merek elmenni vele sehova hátha akkora problémát okoztamVele. Tudom látatlanban nagyon nehéz erre választ adni. Csak arra pennék kiváncsi vajon mitől lehet ez és ez a fehér folt nagy probléma e ? Köszönettel: Budai Katalin

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Tisztelt Katalin!

A röntgenfelvétel alapján fájdalmát egy olyan fog okozza, amely nem tudott eddig előtörni. A pontos diagnózishoz azt is kellene tudnunk, hogy a fehér folt pontosan hol helyezkedik el, pl. az ínye közelében -e?

Egy 3D CT felvétel elkészítése után tudunk biztosat mondani, a fog eltávolítása is lehetséges, de még az is előfordulhat, hogy fogszabályozó kezeléssel a helyére lehetne hozni. 

Üdvözlettel:

Dr. Záhonyi Balázs


Névjegy

Dr. Záhonyi Balázs - fog- és szájbetegségek szakorvosa, dentoalveolaris szájsebész szakorvos
Dr. Záhonyi Balázs

orvosigazgató, fog- és szájbetegségek szakorvosa, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Tovább az adatlapra

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése