Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

fixed

fogászati problémája

Röntgen

Jó napot/estét! Megszeretném kérdezni, hogy a bal felső 6 fogam így ránézésre gyökérkelezelésre szorul? Mert rágásnál ha néha keményra harapok fáj egy pillanatra koppogtatásra semmi panaszom nincs és nem érzékeny. Illetve az első metszőfogam a képpel szemben a bal oldali? Nagyon félek, hogy sajnos gyökérkezelni kell és csak kedden kapok rá választ addig stresszelek rajta sajnos remélem ön tudd nekem valami megnyugtatót mondani. A fogaim is kuszák így fogszabályozni is kell és a bölcsesség fogak sem a legjobban állnak. És 17 éves korba a fogszabályzó használni fog? Köszönöm a válaszát!

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Tisztelt Kérdező!

26-os (bal felső) fogának tömése az OP felvétel alapján közel van a fog közepén elhelyezkedő idegcsatornához. Valószínűleg emiatt nyilal raharapásra a foga. Vitalitásteszt( hidegre reagál -e a fog, ha igen, az jó jel), illetve az erről a fogról készülő röntgenfelvétel szükséges a pontosabb megítéléshez. A 23-as fogat fogszabályzó készülékkel lehet lehozni a helyére. A pontos kezelési tervhez konzultáció szükséges fogszabalyzó szakorvosnál. 

Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.

Üdvözlettel:

Dr. Záhonyi Balázs


Névjegy

Dr. Záhonyi Balázs - fog- és szájbetegségek szakorvosa, dentoalveolaris szájsebész szakorvos
Dr. Záhonyi Balázs

orvosigazgató, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Tovább az adatlapra

Kapcsolódó kezelések

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése