Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Z.K.

fogászati problémája

Kárpáti Zoltán

Tisztelt Doktornő /Doktor úr!

Csípőprotézis műtét előtti góckutatás szempontjából kérném véleményüket, ill. diagnózist, hogy milyen fogászati kezelések elvégzésére lenne szükség a műtétemet megelőzően.

Köszönettel,
Zoltán

Diagnózis

decoration

Kedves Zoltán!

Az Ön által küldött panoráma felvétel rossz minősége miatt sajnos 100%os választ így nem tudunk adni, illetve azt feltétlen tudnia kell, hogy pusztán egy panoráma felvétel alapján nem lehetséges annak megállapítása, egy fog potenciálisan gócnak számít-e, avagy nem. Ehhez egy szájvizsgálat is szükséges.

Azonban sajnos az biztosan látszik, hogy a bal felső 6os, már gyökérkezelt fog biztosan góc, illetve itt felmerül az OP alapján az arcüreg érintettség is. Ilyenkor a gyulladás már ezt a területet is érinti.

Én feltétlen egy CT felvételt javasolnék annak megállapítására, a bal felső hatos egy mikroszkópos gyökértömés cserével tartható-e, vagy pedig a fog eltávolítása indikált.

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti

Névjegy

Dr. Kovács Kitti - mikroszkópos kezelések
Dr. Kovács Kitti

konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, mikroszkópos kezelések

Tovább az adatlapra

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése