Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

J.R.

fogászati problémája

Prtg

Tisztelt UNIIKLINIK.
Lassan 2 éve bal oldali arcfájdalom jelentkezik nálam, hidegre és melegre is jobban fáj, orrfolyásom is van. Fülorrgégész nem talált problémát.A bal oldali szemfogamat kihúzták ínytasak miatt.
Jelenleg a bal felső hátsó fogaim érzékenyek, de nem fájnak inkább csak a csont. Az arc fájdalma fájdalom csillapítóra sem reagál. Most már a fülemre is kiterjedt a gyulladás.Hajhullásom is van és megemelkedett crp a vérvételen. Több fogorvosnál is jártam de nem tudtak érdemben segíteni. Kérem segítségüket. Köszönöm

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves Kérdező!

Panaszai nagyon összetettek ahhoz, hogy egy panoráma röntgen alapján korrekt véleményt lehessen alkotni. Személyes vizsgálat és CBCT felvétel elkészítése után lehet eldönteni, hogy fogászati, fül-, orr- gégészeti vagy neurológiai háttere van -e a problémájának, esetleg ezek kombinációja.

Szíves megértését köszönjük!

Üdvözlettel:

Dr. Záhonyi Balázs

dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Névjegy

Dr. Záhonyi Balázs - fog- és szájbetegségek szakorvosa, dentoalveolaris szájsebész szakorvos
Dr. Záhonyi Balázs

orvosigazgató, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Tovább az adatlapra

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése