Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

G. Diána

fogászati problémája

653
Tisztelt Hölgyem/Uram! A mellékelt panoráma röntgen felvételem alapján szeretném tanácsukat kérni az alsó bölcsességfogaimmal kapcsolatban. Körülbelül egy hete a bal alsó bölcsességfog körül az íny begyulladt, mára a fájdalom és a gyulladás elmúlt, szeretném megkérdezni, hogy mennyire sürgős fogak eltávolítása. A közeljövőben 3 hét múlva, 2 hetes időtartamra külföldre utazok repülővel, így előtte amennyiben lehetséges nem szeretném a műtétet elvégeztetni. Szeretném megkérdezni, hogy ha szeptemberbe közepén műtettem meg az még nem késő, illetve a külföldi tartózkodásom esetén felmerülhetnek e vele problémák, ha már a gyulladás lehúzódott róla? Köszönettel: G.Diána

Diagnózis

decoration

Arra sajnos nem lehet garanciát vállalni, hogy szeptember közepéig nem ismétlődnek meg panaszai. Eltávolítható a fog az utazása előtt is (akkor minél előbb javaslom) vagy utána is, ebben az esetben írasson fel kezelőorvosával antibiotikumot arra az esetre, ha a bölcsességfog miatt gyulladás alakulna ki, arcduzzanattal, váladékozással, szájnyitási nehézséggel. Annyit még hozzátennék, hogy a bölcsességfogai elég mélyen helyezkednek el és a röntgen alapján közel fekszenek egy ideghez, ami a csontban fut. Emiatt a beavatkozás előtt 3D CT felvétel készítését javaslom, amin pontosabban lehet látni a gyökerek és az ideg helyzetét és fel lehet készülni a kiméletes fogeltávolításra.

Árajánlat

3D CT 20.000 Ft

38 (bal alsó bölcsességfog) műtéti eltávolítás, esettől függően 29.000 Ft -tól

48 (jobb alsó bölcsességfog) műtéti eltávolítás, esettől függően 29.000 Ft -tól

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése