Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

K. Sándorné

fogászati problémája

664
Üdvözlet! Alsó-felső fogsoromon végig korona .ami sajnos cserére szorul. Az alsó fogínybe bal oldalon egy imp.van,kb 13-15 éve.Ez a fogsorom 8 éve lett 'cserélve.'Mellékelem a panoráma röntgenfelvételt.Hány imp. kellene, és kb mennyibe kerülne a teljes generál. Köszönöm,K-né

Diagnózis

decoration

Sajnos a felvétel a scannelés miatt is értékelhetetlen implantáció szempontjából. Továbbá implantációs fogpótlás tervezéséhez 3D CT felvételre is szükség lenne, javaslom, keresse fel rendelőnket, ahol a konzultáció során a CT elkészítésére is sort kerítünk.

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése