Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

M. Bettina

fogászati problémája

696

Tisztelt Fogászat! Kérem, hogy a csatolt röntgenfelvétel alapján állítsanak fel egy diagnózist, s ez alapján egy kezelési tervet árajánlattal készítsenek számomra. A fogorvos akinél voltam azt mondta, hogy a jobb felső 5-öst ki kell vésni, valamint a bal felső 4-est is ki kell húzni mert nem lehet megmenteni. A többi fogam állapotáról nem adott tájékoztatást. Kérem, hogy írják meg nekem, hogy a bal felső 4-est milyen típusú fogpótlással lehetne megcsinálni? Van-e lehetőség csiszolás nélküli szalagos fogpótlásra, vagy a bal felső 5-ös 'hátrébb állása' miatt nem lehet? Előre is köszönöm!

Diagnózis

decoration

Kedves M. Bettina!

 

A jobb felső 5- ös és a bal felső 4- es, azaz a jobb felső második kisőrlő és a bal felső első kisőrlő fogak nem megtarthatóak el kell távolítani.

A beavatkozást professzionális dentálhigiénés kezelést követően ajánlott elvégezni!

A fogeltávolításokat követően a gyógyulási idő a végleges pótlás típúsától függ. Mivel Ön a szalaggal merevített hidat említette, ez valószínűsíti, hogy csiszolásments megoldást szeretne végleges hiánypótlásként! Ebbe a zónába CSAK ideiglenes megoldásként jöhet szóba az Ön által említett pótlás típús! A csiszolásmentesen implantátumokkla lehet pótolni a hiányt. De a bal oldali torlódás miatt mindenképpen szükséges személyes konzultáció és 3 dimenziós fogászati CT (CBCT) felvétel készítése!

Implantáció esetén a gyógyulási idő átalgosan 4- 6 hónap, ezt követően helyezzük be az implantátumokat! Az implantátumok átlagosan 3 hónap után terhelhetővá válnak, akkor elkészítjük a végleges esztétikus, funkcióképes koronákat!

Üdvözlettel: Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

 

Árajánlat

Professzionális dentálhigiénés kezelés: 19.500 Ft

14, 15 fogak sebészi eltávolítása: 2 x 29.500 Ft = 59.000 Ft

CBCT: 20.000 Ft

2 darab Alpha Bio implantátum: 2 x 95.000 Ft = 190.000 Ft

2 darab Alpha Bio felépítmény: 2 x 55.000 Ft = 110.000 Ft

2 darab végleges korona- anyagától és eljárástól függően-: 2 x 52.500 Ft- tól = 105.000 Ft- tól

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése