Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

M. K. Edit

fogászati problémája

719
Tisztelt Zuglói Fogászat! Azon gondolkodom, hogy parodontológus szakorvost keressek fel. Ínyvérzésem ritkán van, akkor is csak gyengébb, fogaim nem érzékenyek hidegre/melegre, nem mozognak. Baloldalt alul viszont érzékeny az ínyem, nyomásra fáj. Érdekelne, látható-e esetleg a röntgenképről, hogy kialakult-e ínytasak. Illetve a fogak felé nem, de a szájpadlás irányába mindkét fogsorom területén pirosabb/lilább is az ínyem: nem tudom, normális-e ez a jelenség, vagy gyulladásra utal. Az alsó négy metsző- és két szemfognál mintha kicsit visszahúzódott volna az ínyem. Szoros fogközeim miatt fogselymet is nehezen találok. A nedvesség hatására dagadó fogselymek kényelmesebbek, de sokszor vastagok. A vékonyabbak jobbak, de sokszor élesek. Néha előfordul, hogy átvive a fogselymet az igen szoros kontaktponton az megsértette az ínyem. Egy fogorvos a fogköztisztító kefét is ajánlotta, egyfélét próbáltam, de annak a legkisebb változata is véresre sebzi az ínyem, úgyhogy maradtam a fogselyemnél. Ha tudnak esetleg számomra megfelelő márkát/típust ajánlani fogselyemből vagy egyéb fogköztisztító segédeszközt, azt megköszönöm. (Ha van lehetőségük arra, hogy 'reklámozzanak'.) Természetesen a parodontológiai tanács mellett annak is örülök, ha megírják, esetleg van-e kezdődő szuvasodás vagy egyéb probléma valahol. Köszönöm a segítségüket: Edit

Diagnózis

decoration

Kedves Edit!

 

A leírása alapján az ínye gyulladt állapotban van és valószínűleg ezért vérzik! Kérem keresse fel parodontológus szakorvosunkat konzultáció céljából!

Várjuk jelentkezését!

Üdvözlettel:

Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése