Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

S. Balázs

fogászati problémája

1

Fogorvosom, akkor még röntgen felvétel nélkül, a fogam nyomásra érzékenységéből következtetett, hogy valószínű ciszta alakult ki. Ő tanácsolta magukat. Másnapra jobb oldalt az arcom feldagadt az alsó állkapocsnál. Erős állandó nyomás, fájdalomérzet.

Diagnózis

decoration

Tisztelt Anonymus!

A jobb alsó első (46) nagyőrlő fognál idegkamráig érő szuvasodás észlelhető. Az arc duzzanat valószínűleg ebből a fogból kiinduló csonthártyagyulladás. A fogat gyökérkezelni kell!

A bal alsó első (36) nagyőrlő fognál nagyon- nagy kiterjedésű kónikus gyulladásos folyamat zajlik. A fog megmenthetőségének valószínűsége minimális. Abban az esetben, ha a gyökérkezelés következtében nem csökken a gyulladásos elváltozás, akkor a fogat el kell távolítani.

Mind két alsó első nagyőrlő fog gyökérkezelése mikroszkóppal történne a beavatkozás sikerességének növelése érdekében.

Abban az esetben, ha a 3 hónapos kontroll röntgenfelvételen javuló tendenciát látunk, akkor a fogakat onlay- el vagy csappal és koronával látjuk el a megmaradt ép foganyag mennyiségétől függően.

Üdvözlettel:

Uniklinik Zuglói Fogászati Központ


Kezelési terv

Professzionális dentálhigiénés kezelést követően ajánlott a "Diagnózis" címszó alatt olvasható kezelések elvégzése.

Árajánlat

  • Kis fogfelvétel2 500 Ft(2×)

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése