Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

S. Enikő

fogászati problémája

740

Tisztelt Doktornő,Doktor Úr! Mellékelten küldöm a röngenfelvételemet. Milyen kezelést látnak szükségesnek? Köszönettel: Enikő

Diagnózis

decoration

Kedves Enikő!

A csatolt panorámafelvétel alapján a felső és alsó kisőrlő zónában és a felső metszőfogak területén a fogaképsége nem teljesen ítélhető meg jól a fogak oldalsó felszínének egymásra vetülése miatt.

Amely biztosan kijelenthető, hogy a jobb alsó első (46) nagyőrlő fogban minimális szuvasodás található. A jobb alsó bölcsességfog (48) eltávolítása során az alsó állcsontban húzódó ideg és érképletet tartalmazó csatirnához nagyon közeli lokalizációban benn maradt az eltávolított fog egyik gyökere. A gyökér pontos térbeli elhelyezkedésének tisztázására 3 dimenziós fogászati CT felvételt készítünk. Abban az esetben, ha a gyökér körül gyulladásos folyamat igazolható a 3 dimenziós (CBCT) felvétel alapján, akkor a gyökeret eltávolítjuk.

A bal felső első nagyőrlő (26) fog hiányát funkcionális okok miatt rendezni szükséges. A hiány pótlásánál implantáció vagy fogszabályozás lehetősége merül fel. Ezen lehetőségek pontos tisztázásra CBCT felvétel és személyes konzultáció szükséges.

Üdvözlettel:

Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

Árajánlat

Professzionális dentálhigiénés kezelés: 19.500 Ft

46 fogba 2 felszínű esztétikus tömés: 22.500 Ft

CBCT felvétel: 20.000 Ft

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése