Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

T. Edit

fogászati problémája

674
Tisztelt Doktornő / Doktor Úr! 'A fogorvos válaszol' rovatban írtam Önöknek (bár a levelemet nem találom...), és csak ezután vettem észre az ingyenes kezelési terv lehetőséget. Csatolom 12 éves fiam röntgenleletét. Két fogszabályozó szakorvosnál jártunk, mindketten alsó és felső rögzített fogszabályozót javasoltak. Az egyikük azonban a felső két 4. fog kihúzásával, a másikuk pedig a felső fogsor tágításával. Így ahelyett, hogy bizonyosságot nyertem volna arról, hogy nem hibázok, ha a fiam egészséges fogait kihúzatom, teljesen elbizonytalanodtam... Önöknek mi a véleménye? Segítségüket előre is nagyon köszönöm! Tisztelettel: T. Edit

Diagnózis

decoration

Kedves T. Edit!

A fia kezelési tervének felállításához sajnos nem elegendő a csatolt panorámafelvétel! Úgynevezett teleröntgenre és szájvizsgálatra is szükség van!

Kérem, keressék fel fogszabályozó szakorvosainkat konzultáció céljából!

Megértését köszönjük!
Üdvözlettel:

Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése