Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

T. Krisztina

fogászati problémája

723

Tisztelt Fogászat! Kezelési tervet szeretnék kérni a mellékelt jobb oldali röntgen alapján. Iszonyatos fájdalommal küzdök, de sajnos nem derült még ki, hogy pontosan mi a probléma. Köszönettel: T. Krisztina

Diagnózis

decoration

Tisztelt T. Krisztina!

 

A csatolt röntgenfelvételen a 'L' betű a bal oldalra utal.

De ami látható, hogy a felső első már tömött nagyőrlő fogában a tömés alá van szuvasodva, amely idegkamráig ér. Az alsó első gyökértömött nagyőrlő fogában a gyökértömés inkorrekt és a hátsó gyökércsúcson krónikus gyulladásos folamat jelei láthatóak. Mind a két fog kezelése szükséges annak érekében, hogy a panaszok megszünjenek!

Üdvözlettel:

Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

 

 

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése