Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

V. Brigitta

fogászati problémája

717

Tisztelt Zuglói Fogászat! Kezelési tervet szeretnék kérni. Fogszabályzáson is gondolkozom, kérem erről is írjanak. Köszönettel: Brigitta

Diagnózis

decoration

A csatolt felvétel élessége sajnos nem megfelelő komplex és teljes kezelési terv megírásához, az feltételezhető, hogy szuvasodás található jobb felső első és második nagyőrlő (16,17), bal alsó második nagyőrlő (37) fogain.

Fogszabályozással kapcsolatosan mindenképp személyesen kell konzultálnia szakorvossal, egyfelől mert ez a fogászatnak egy teljesen különálló ága, ezzel kapcsolatban megfelelő információval csak fogszabályozó szakorvos szolgálhat, másfelől pedig a szájvizsgálat és kiegészítő vizsgálatok (oldalirányú teleröntgen és tanulmányi minta készítése) szükséges a kezelési terv felállításához.

Kezelési terv

16,37 fogaiba esztétikus tömést készítünk, 17 fogába - tekintettel a már megévő tömés méretére és a hozzá társuló szuvasodás jelenlétére - fogbetétet vagy esztétikus koronát készítünk.

Árajánlat

16 esztétikus tömés, 3 felszínű 25.000 Ft

17 fogbetét, anyagától függően 44.500 Ft -tól

vagy

17 esztétikus korona, anyagától, típusától függően 42.500 Ft, ebben az esetben a végleges fogmű elkészültéig ideiglenes koronát helyezünk a fogra, ennek ára 7.500 Ft

37 esztétikus tömés, 1 felszínű 17.500 Ft

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése