Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Viktoria H.

fogászati problémája

718

Tisztelt Klinika! Szeretnek kerni egy arajanlatot a bal also hatos fogam gyokerkezelesre es ha szukseges egy koronara. A fog alatti talyog mar kisebb lett. Es fog kozotti apro lyukakra tomest. Lenne egy nem altalanos keresem is. Van-e / lehetne-e egy vedo bevonatot tenni a fogakra ami megovja hosszu tavon a fogakat a sav ellen? Koszonom, Viktoria / 21

Diagnózis

decoration

35 distalis szuvasodás

36 tömött fog, gyökércsúcsán krónikus gyulladással

Kezelési terv

Bal alsö első nagyőrlő (36) fogán meg lehet próbálni gyökérkezeléssel segíteni, ehhez pedig mindenképp endodonciában jártas szakemberhez kellene fordulnia. Az ilyen kiterjedt gyulladásoknak a gyógyulási ideje legalább 8-9 hónap, végleges fogművet (fogbetét vagy csapos fogmű+korona) csak röntgennel igazolt gyógyulást követően javaslok beletenni. Addig egy hosszútávú ideiglenes töméssel látjuk el a fogat. Ha a gyulladás nem mutat megfelelő gyökértömés esetén sem gyógyulási tendenciát, akkor a fog eltávolítására lesz szükség.

Bal alsó második kisőrlő fogába 2 felszínű esztétikus tömést készítünk.

Árajánlat

35 esztétikus tömés, 2felszínű 22.500 Ft

36 mikroszkópos gyökérkezelés, 3 csatornás fog esetén 90.000 Ft

36 ideiglenes üvegionomer tömés 12.500 Ft

További költségek a gyógyulás függvényében.

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése