Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés
Kezelési terv kérése

Kezelési terveink

fixed

img.title}}

Üdvözlöm, a mai napon röngenezték meg a bal alsó 6 fogamat. A fogorvos adott antibiotikumot és azt mondta h 3 nap múlva menjek szájsebészetre kihuzatni a fogamat, mert hogy gyökérkezelt fog és ki kell húzni. Nem lehet esetleg ezt megmenteni? Köszönöm válaszát! B. Zsuzsa

Terv megtekintése

fixed

img.title}}

Tisztelt Doktor Úr!A jobb oldalamon van egy tejfogam,a szemfogam pedig az ínyben van.Nagyon sokszor fáj a tejfogam,nyomást érzek,mintha felette a fog elő akarna törni. Szeretném megkérdezni,hogy mik a lehetséges megoldások erre a helyzetre. Fogszabályozást javasoltak már,de nem igazán szeretnék belevágni. Olyan megoldás létezhet,hogy a szemfogamat eltávolítják, a tejfog pedig a helyén marad?Válaszát előre is köszönöm!

Terv megtekintése

fixed

img.title}}

Tisztelt Doktor úr/nő!Kezelési tervet szeretnék kérni! Illetve az lenne a kérdésem hogy látható e a felvételen valamiféle góc ami okozhatja a foltos hajhullást? Válaszukat előre is köszönöm!

Terv megtekintése

fixed

img.title}}

Tisztelt Doktor úr / Doktor nő!Lassan másfél hónapja tömték be a fogamat.Hidegre és harapásra fájt pár hétig.Azóta ez elmúlt.A fogorvosom szerint gyökérkezelés kellene,mert mély a tömés.Ön mit gondol?

Terv megtekintése

fixed

img.title}}

Kedves Fogorvos! Letört gyökér kezelt fogam van, ami kisebb gyulladásban van. A képen látható, hogy letörött egyik oldala, teljesen. Ma reggel ki is esett az átmeneti tömésem. Én meg szeretném menteni ezt a fogat. Kérdésem, hogy mit gondolnak Önök, lehet szó róla, hogy meg mentsük ezt a fogat, van e remény?Előre köszönöm a válaszát.Egy hozzávetőleges árat is szeretnék kérni. Köszönettel,Cz.Gabriella

Terv megtekintése

fixed

img.title}}

Bal felső 6-os fogam gyökerénél az ínyem meg van dagadva. Dr. Sápi Bélához szeretnék majd bejelentkezni. Kérdésem, hogy gyökérkezeléssel megmenthető-e a fog. Fájdalmaim hónapokkal ezelőtt kisebb időszakban voltak, már sajnos egyáltalán nem érzem a fogam.

Terv megtekintése

fixed

img.title}}

Tisztelt Doktor Úr! Kérem a panoráma alapján kezelési tervet.Jelenleg fogászati panaszom nincs, viszont góckutatás miatt érdekelne.

Terv megtekintése

fixed

img.title}}

Tisztelt Doktor Úr! Fogaim mindkét oldalon, szinte ugyanott fájnak. A bal oldalon a gyökérkezelt és a koronás fog valamelyike . A másik, jobb oldalon pedig a hézag melleti, utolsó előtti fogamnál érzek fájdalmat, ez nemrég lett újra tömve, mert kiesett a tömés.Mindkettőnél ugyanolyan fájdalmat érzek, legfőképpen a hidegnél és az evésnél, de nem minden alkalommal. Van hogy csak alap esetben mintha zsibbadna, zsizseg, és lefelé sugárzik.Szeretnék erre kérni...

Terv megtekintése

fixed

img.title}}

Tisztelt Doktor Úr/Nő. A röntgen felvételen pirossal jelölt 2 fogam elöl már régóta kopogtatásra kellemetlen és olyan ételeknél mint pl. a szárazabb zsemlénél amit erősebben kell harapni érzek egy kis fájdalmat. A röntgen felvétel alapján szeretném kérdezni, hogy milyen állapotban vannak a megjelölt fogak. Köszönöm a válaszát!Péter.

Terv megtekintése

fixed

img.title}}

Tisztelt Uniklinik! Egyik napról a másikra fájdalom kíséretében odanőtt ez a valami a fogam mellé és nagyon zavaró rágás közben meg fáj is. Mit lehet ezzel kezdeni, illetve Önökhöz kell-e fordulni? Válaszukat előre is köszönöm!

Terv megtekintése

B. I.

img.title}}

Tisztelt Fogorvos Asszony/ Úr!Kérem Önt, hogy a mellékelt röntgen felvétel alapján felső fogsorom kezelési tervét - ha lehetséges árajánlattal együtt - elkészíteni szíveskedjék. Köszönöm!

Terv megtekintése

U.Sz.

img.title}}

Tisztelt Uniklinik! Szeretném megkérdezni, hogy felépíthető-e a jobb felső 5 és 6, vagy ki kell húzni őket.A fogorvos azt mondta, hogy a jobb felső 6-os fogon van egy tályog. A jobb felső 6-os a röntgen készítése óta begyulladt, és bedagadt mellette az íny. A bal alsó 6-os azóta ki lett húzva.Hidat szeretnék fogpótlásra, fogbeültetést nem szeretnék, de félek, hogy a híd letörhet, mert túl gyenge a foganyagom táplálkozási problémák miatt:3 fogam letört...

Terv megtekintése