Vélemények a klinikáról

Körmendi Katalin | 2013. augusztus 02.

Hihetetlen élményben volt részem.36 hetes terhes vagyok és éjjel begyulladt az egyik fogam.Felhívtam a rendelőt és 1 órán belül fogadtak is.Gimesi dr-nőhöz kerültem,aki gyökérkezelte a fogamat.Nagyon fájt a fogam még akkor is amikor a rendelőbe megérkeztem.A doktornő úgy beadta az injekciót h meg sem éreztem.Az idegek kiszedése és a fogam kifúrása szintén úgy történt,hogy nem is éreztem.Végtelenül hálás vagyok a doktornőnek aki nagyon türelmes,nagyon kedves és nagyon empatikus volt.Ugyanezt tudom elmondani az asszisztensekről és a recepciós hölgyekről is.Életemben nem tapasztaltam még ilyen fogászati ellátást mint amit itt:)))Örülök,hogy a Gimesi doktornőhöz kerültem és a szülés után vissza is fogok menni hozzá.A rendelő gyönyörű és gratulálok a Jancsecz dr-nak hogy ilyen munkatársakkal dolgozik együtt!!!Itt soha többet nem fogok félni a fogorvosi beavatkozásoktól:)))Még1x hálásan köszönöm a türelmet,a hozzáállást és a bánásmódot!A legprofibb fogászati centrum:)))Kata

Tamas Horvath | 2013. július 03.

Elore leszogeznem, hogy nem vagyok jo beteg es ha v.mitol felek akkor az a fogorvos. Voltam mar par kulonbozo helyen (ezidaig hala Istennek csak fogkoeltavolitas vegett) otthon ill kulfoldon is, de amit ebben a rendeloben tapasztaltam azt egy szoval tudnam jellemezni: PROFIZMUS! Igen nagybetuvel. Kezdve a "paciensbarat" elso bejelentkezestol a kulturalt es tiszta rendelon at az olyan aprosagokig, mint az idopontra emlekezteto sms kuldese vagy a bolcsessegfog eltavolitasa utan eletmento gratis Cataflamig.Tovabba ezuton szeretnem megkoszonni Dr. Gilicze Alexandranak azt a roppant megnyugtato, informativ, vegletekig preciz es betegkozeli hozzaallast amit felem a parom fele tanusitott. Sajnos manapsag nagyon ritka az ilyen...En mindenkinek ajanlom akik szeretnek biztosra menni, esetleg tartanak egy esetleges kezelestol vagy csak szimplan a legjobbat keresik.

Alexander Gabriel Sheppard | 2013. június 01.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Dr. Gilicze Alexandrának kedvességéért, megértésért és profizmusáért. Több fogorvossal is beszéltem (nem a zuglói fogászatosokkal) mielőtt felkerestem őt és mások csak kételyek között hagytak. Ő volt az egyetlen, aki szorult helyzetemben határozottan megmondta és ki is vitelezte a frankót. A fogászatról továbbá: kellemes környezet, mosolygós arcok és az egész helyből sugárzik a színvonal.

Edit | 2013. február 13.

Miért nem válaszolnak a gyökérkezeléssel kapcs. kérdésünkre ?Panoráma röntgenképet is beküldtünk..

Erika | 2013. január 28.

Sajnos nekünk negatív véleménnyel kellett távoznunk a fogászatukról.2013.01.26-án szombaton fájt nagyon a 8 éves kisfiamnak a foga.Telefonáltam aznap a rendelőbe,15.30-ra kaptunk időpontot.Kérdeztem,hogy gyerekkel fogadnak-e?Mondták,hogy igen.Fogalmam sem volt a dr.nő nevéről,akihez kerültünk,de a honlapról beazonosítottam.A kisfiam egyedül ült be a székbe,minimális félelme volt.A doktornő nem nagyon erölködött,elmondta,hogy meg kéne egy kicsit nyitni,de ez nem fog menni,mert látja a gyereken.Azt fel se ajánlották,hogy esetleg üljön az ölembe és úgy megpróbálják.Hozzáteszem,hogy nem hisztizett a gyerek.Tanácsa a fájdalomcsillapítás volt,ami nyilván nem megoldás a dologra.Ja,ami kicsit kiverte nálam a biztosítékot,hogy 2000 ft-ot elkértek a semmire.Szerintem ezt nem kellett volna.Szívesen kifizettem volna a kezelést,ha segítenek a fájdalmán.Másnap valamit kezdenünk kellett,elmentünk a Szentkirály utcába,ahol nagyon kedvesen fogadtak.Rögtön megkérdezték,hogy egyedül ül-e a székbe vagy velem?5 perc alatt végeztünk,megnyitották,Augmentint írtak fel,mert gyulladásban volt a foga.Az bosszant a dologban,hogy a pénzt a semmire fizettem ki.Esetleg legközelebb is oda mentünk volna. Üdvözlettel:Czmór Erika

Nagy Zsoltné | 2012. november 30.

Szeretnék köszönetet mondani Dr.Zámonyi Balázsnak, és asszisztensének!Elmondhatatlanul félek a fogászati kezelésektől, de kellemesen csalódtam, és nagyon meglepődtem azon, hogy ilyen profizmussal dolgoznak ezen a fogászati klinikán. A bölcsesség és a mellette lévő fogamat húzta ki a doktor úr és nem FÁJT!!!! Szinte az injekciót is úgy adta be, hogy alig lehetett észre venni.Mindenkinek csak ajánlani tudom, és fogom is, Önöket! Hálás köszönet. Nagy Zsoltné Ildikó

CSIZMADIA GÁBOR | 2012. április 30.

Mindig féltem a fogorvostól,és emiatt az utolsó utáni pillanatban mentem el önökhöz,de Balogh Brigitta doktornő nagyon ügyesen jól és fájdalom mentesen csinálta meg a fogaimat,sajnos még van mit tenni,de ahogy tehetem folytatom a megkezdett kezelést.

Jakab Adrienne | 2012. április 19.

Én is szívesen járok ide, kedvesek, kellemes a környezet, nem kell várni!!Köszönöm Holló doktor úrnak, hogy újra merek mosolyogni, mert gyönyörű fogakat csinált nekem :)Nagyon kedves a betegekhez és ahogy érzékeltem, a munkatársait is tiszteli.Mindenkinek tudom ajánlani.

Benkó Ágnes | 2012. március 05.

Tisztelt Fogászat!Tavaly decemberben voltam a fogászatukban fogkőeltávolításon.Időpontra mentem (este fél 8), várnom kellett, habár nem sokat, ez még nem is lett volna probléma, de egészségkártyával szerettem volna fizetni, de mint kiderült 8 után már a pénztár nem fogad be kifizetéseket.Így mégegyszer vissza kellett mennem, hogy rendezzem tartozásomat.A fogkőeltávolításnál úgy éreztem hogy nem adja meg a kellő figyelmet, ami be is bizonyosodott mivel ebben a hónapban mennem kellett fogat tömetni amit akkor nem vett észre, és ha előbb észrreveszik talán nem nagyobbodik a luk. Valamint a fogkő is megmaradt egy pár helyen.Úgy érzem hogy 19 000 Ft nem kevés pénz azért, ha már rászánom a pénzemet és időmet minőségi ellátást kapjak és várjak el.Sajnos még mindig felbosszant ha erre gondolok hogy annyi pénzt fölöslegesen adtam ki, vissza kellett mennem, és nem az én hibámból.Üdvözlettel:Benkó Ágnes

Anda Katalin | 2012. február 24.

Rákkezelésen estem át és felgyógyultam, de a fogaimnak betett a dolog, így fogorvosra volt szükségem és a doktornő, aki velem foglalkozott, ajánlotta a Sass doktor urat. Mivel ilyen komplikált beteg vagyok és ráadásul félős, és ragaszkodom ahhoz akit megszoktam, hát nagyon féltem. De ez azonnal elmúlt. Profi kezekben van itt a páciens, csak jót mondhatok mind dr. Sass Tamásról és dr. Holló Ádámról is. Minden munkatárs kedves, hozzáértő és precíz. Szívből tudom ajánlani a fogászatot mindenkinek.

Kaposi Gézáné | 2012. január 02.

Dr Holló Ádám!! Köszönöm lelkiismeretes, korrekt munkáját, rendkívül udvarias és megnyugtató modorát.Személy szerint Önt és a Zuglói Fogászatot jó szívvel ajánlom ismerőseimnek.

aehrdccbhx | 2011. december 23.

lTu9x5 xeahhfzhzqgo, [url=http://uqwxdzfcjdoi.com/]uqwxdzfcjdoi[/url], [link=http://nsarelsrphkh.com/]nsarelsrphkh[/link], http://fjkmgzzotghd.com/

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése