Jogi nyilatkozat

Az Uniklinik Fogászati Központ Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1148 Budapest, Örs vezér tere 2. fszt., adószáma: 12935394-1- 42; Email: [email protected], Tel: 06-1- 222-9150; a továbbiakban „Az UNIKLINIK Kft.”) tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Az UNIKLINIK Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a weboldal tulajdonosa, Az UNIKLINIK Kft. jogosult.

A weboldal tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni, ide nem értve a szabad felhasználás szerzői jogi törvényben meghatározott eseteit.

Az UNIKLINIK Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint,
változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon Az UNIKLINIK Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – Az UNIKLINIK Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

Az UNIKLINIK Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Az UNIKLINIK Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget Az UNIKLINIK Kft. kifejezetten kizárja.

Az UNIKLINIK Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez Az UNIKLINIK Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Az UNIKLINIK Kft. egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal
összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Budapest, 2017. szeptember 1.