Kezelések

Konzultáció és röntgen

Fogászati és szakorvosi konzultáció

Minden sikeres fogászati kezelés előtt szükséges, hogy kezelőorvos teljes körű képet kapjon a páciens fogászati státuszáról. A szép, ápolt és egészséges fogsor megőrzése érdekében a szűrővizsgálat elengedhetetlen. Ezért javasoljuk minden páciensünknek, hogy ne feledkezzen meg az éves fogászati szűrővizsgálatról.

Röntgen

A diagnózis felállításához, a kezelési tervhez vagy a páciens aktuális állapotának ellenőrzéséhez különböző röntgenfelvételek szükségesek a fogakról és állcsontokról. RVG, panorámaröntgen, 3D-CT – ez csak néhány a speciális felvételek közül, amelyeket saját laborunkban készítünk el.

Esztétikai megoldások

Kozmetikai Fogászat

Az ápolt megjelenés ma már elképzelhetetlen ápolt fogsor nélkül. A rendszeres fogmosás és a különböző otthon alkalmazható fogászati termékek használata azonban önmagában még nem feltétlenül elég ahhoz, hogy a mosolyunk szép maradjon.

Fogszabályozás

A fogszabályozás során a páciens olyan fogászati kezelésben részesül, amely nem csak sorba rendezi a fogait, hanem az ideális harapás beállításában is segít. A megfelelően formázott fogsorral biztosabban haraphatunk, csökken a metszőfogak és a szemfogak terhelése. Ennek köszönhetően a fogágy egészséges marad, elkerülhetők a további parodontológiai problémák.

Esztétikai fogászat

Az esztétikai fogászati kezelések segítségével a hozzánk látogató pácienseink fogai nem csak szépek, hanem egészségesek is lesznek.

Konzerváló fogászat

Konzerváló fogászat

Ez a megnevezés olyan kezeléseket takar, amelyeknek célja a saját fog megtartása. Főként a gyökérkezeléseket soroljuk ide, amelyek igen gyakran megmentik a begyulladt fogbéllel rendelkező fogat az eltávolítástól, hogy az még hosszú-hosszú évekig szolgálja tulajdonosát.

Mikroszkópos gyökérkezelés

A legújabb mikroszkópos gyökérkezelési technika segítségével az eddig szabad szemmel nem érzékelhető gyökércsatornák feltárásának és sikeres lezárásának esélye szignifikánsan nő!

Fogpótlások

Fogpótlások

A hiányzó fogrészek vagy fogak pótlása ma már olyan igényes anyagokkal és technikákkal történik, hogy szinte lehetetlen megkülönböztetni a koronával rendelkező fogat vagy a fogászati hidat a saját fogaktól. Végre bátran mosolyoghat!

Fogimplantátum

Az implantátum az ínybe beültetett műgyökeret jelenti, amely olyan stabilan tartja a fogművet, mintha csak a sajátunk lenne. A siker érdekében nálunk kizárólag szájsebészek végzik a beültetést, és digitális csúcstechnológia segíti a specialisták munkáját.

All-on-4 és All-on-6 fogpótlások

Az All-on-4 vagy All-on-6 techonógia azonnali és fix megoldást nyújt teljes foghiány esetében is. Innovatív fogászati megoldás, mellyel mintha visszakapná valódi fogait. Felejtse el a kivehető fogsor okozta kényelmetlenséget, mosolyogjon és egyen újra magabiztosan!

Fogágybetegségek

Parodontológia

A rendszertelen és helytelen fogtisztítás rossz szájhigiéniáról tanúskodik, ami előbb-utóbb könnyen fogszuvasodáshoz, illetve fogágybetegség kialakulásához vezethet. A fogágybetegség nem gyógyul meg magától. Kezelés nélkül ez az elváltozás foglazulással, hosszú távon pedig a fog elvesztésével jár. A fogínyvérzés, az íny duzzanata, vöröses elszíneződése és a fájdalom a fogágybetegség lehetséges jele – de szerencsére a modern fogászat már szinte minden problémára talált megoldást!

Sebészet

Szájsebészet

A szájsebészet körébe tartoznak azok a beavatkozások, amelyeket sebészeti módszerekkel és eszközökkel végeznek. Ezek történhetnek helyi érzéstelenítésben vagy a beavatkozás típusától és komplexitásától függően altatásban is. Mindenképp érdemes szájsebész szakorvoshoz fordulni bonyolultabb fog- és gyökérhúzás, bölcsességfogak eltávolítása, implantáció, csontpótló beavatkozások, egyéb szájüregi elváltozások és gyulladások esetén.

Fogászati beavatkozások altatásban

Altatásban legtöbbször szájsebészeti beavatkozásokat végzünk. Pácienseink legmagasabb szintű ellátása érdekében a modern, high tech felszereltségű műtőnkben csúcstechnológiás Dragër altató berendezés, professzionális eszközök és tapasztalt, kórházi aneszteziológusok segítik szájsebészeink munkáját.

Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

A gyermekkori fogazat egészsége nagyon fontos a későbbi, maradandó fogsor egészsége szempontjából. Ezért fektetünk nagy hangsúlyt arra, hogy a legkisebbeket is profi, szakszerű, fájdalommentes és barátságos ellátásban részesítsük!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Garancia

garancia.png#asset:636

Garancia kezeléseinkre:

 • az implantátumokra a Szolgáltató a gyártó céggel közösen: 10
  év
 • rögzített fogpótlásokra: 2 év,
 • kivehető és kombinált fogpótlásokra: 1év
 • tömésekre, inlay-ekre: 1 év garanciát vállalunk
 • Tejfog tömésekre: 6 hónap garanciát vállalunk rendszeres, amennyiben a
  fogszakorvos másként nem rendelkezik, évenkénti kontroll és
  megfelelő szájhigiéna esetén.

Mikroszkópos és hagyományos gyökérkezelésre garanciát nem vállalunk.

A fogászati tevékenységünk során kizárólag a legszigorúbb nemzetközi és hazai szakmai és minőségbiztosítási követelményeknek megfelelő anyagokat és technológiákat alkalmazunk.

Laboratóriumi hátterünk is nemzetközileg elismert. Ennek megfelelően a fogászatunkon átadott munkákért teljes körű garanciát vállalunk. A garancia érvényesítésének feltételei:

 • A kezelőorvosa által ismertetett szájhigiéniás előírásokat
  folyamatosan betartsa.
 • A kezelőorvosa által előírt ellenőrzéseken
  (3 havonta, 6 havonta) fogászatunkon részt vegyen.
 • Legkésőbb 30 napon belül végeztesse el azokat az
  állapotfenntartó kezeléseket (pl.: fogkő-eltávolítás, protézisalábélelés), amelyeket kezelőorvosa javasol.