Klinikánkról

1997-­es megalakulásunk óta arra törekszünk, hogy az Ön családja a lehető legmagasabb színvonalú és teljes körű ellátásban részesüljön, a csöppségektől a dédnagymamáig. Specialistáink a fogászat minden területét lefedik, így a bonyolult, több fogszakorvost igénylő kezelések is helyben megoldhatók. Csapatunk profi és összehangolt működése a teljes ellátási folyamat során - a szakorvosi konzultációktól az adminisztratív teendőkig - mindenhol megmutatkozik.
Fogászatunk kialakításában és technikai felszereltségben is a világszínvonalat képviseli. Három szintes klinikánkon 6 modern kezelő, egy high-tech berendezésekkel ellátott műtőhelyiség és egy műtétek utáni pihenőszoba található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható.

Vélemények

István véleménye

A párom jó vélenménnyel van az uniklinikről Az ő véleményére hallgattam a jelentkezéskor.

Adrián Véleménye

Szuper csapat :-)
Dr. Záhonyi Balázs jó fej, aranyos.

Zoltán Véleménye

Kitűnő kommunikáció az időpont foglaláskor, óramű pontosságú, előzékeny betegfogadás, gördülékeny betegkezelés (azonnali panoráma röntgen a szomszédban), világszinvonalúi szakorvosi informatikai rendszer, és mindenre részletre kiterjedő, demonstrációval alátámasztott alapos orvosi konzultáció /dr. Jancsecz Péter/. Ha eljön az ideje, teljes bizalommal fogom itt elvégeztetni a szükséges beavatkozásokat. Az árak? Nos, lehet, hogy máshol olcsóbbak, de a minőséget meg kell fizetni.....

A Klinikánk története

Professzionális, fájdalommentes fogászatunk 1997 tavasza óta működik.

A professzionalizmust és fájdalommentességet zászlónkra tűzve mindig az volt a legfontosabb számunkra, hogy pácienseink az Uniklinik Fogászaton az elsők között részesülhessenek a legkorszerűbb kezelésekben, bármely fogászati területről is legyen szó.

Gyorsan népesedő, elégedett, szép mosolyú pácienseink tábora miatt hamar kinőttük az Ond vezér útján létrehozott rendelőnket. 2004 decemberében költöztünk át mai exkluzív kialakítású, minden szempontból a pácienseink kényelmét szolgáló rendelőnkbe az Örs vezér tere 2. szám alá. Itt nemcsak a kellemes hangulatú váró, hanem a szolgáltatások széles spektruma is megkönnyíti az esetleges várakozás perceit. Ilyen például az internetsarok, a tévénézési, ingyenes WiFi-használati lehetőség, a gyermekeknek kialakított játszósarok, a színvonalas magazinok.

Fogászatunkon minden fogászati területnek megvan a maga specialistája, nem is egy, hanem jellemzően több. Így a legkorszerűbb európai uniós elvárásoknak megfelelő eszközök és anyagok alkalmazásával a fájdalommentes módszereket alkalmazó fogmegtartó kezelésektől kezdve az implantációig minden típusú beavatkozás elvégezhető magasan képzett, nagy szaktudású, évek óta együttműködő szakorvosainknak köszönhetően. Tevékenységünk fontos része a gyermekfogászat és a fogszabályozás is, gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt. Szakorvosaink rendszeresen részt vesznek hazai és nemzetközi előadásokon, kongresszusokon, és naprakész tudásukat beépítik a mindennapi gyakorlatba.

Fájdalommentes fogászatunk az európai uniós szabványoknak megfelelő legkorszerűbb eszközökkel és anyagokkal dolgozik. Elveinkhez hűen elsőként vezettük be a fájdalommentes, fúrás nélküli fogszuvasodással járó megbetegedések kezelését.

A szájüregi vizsgálatok során alkalmazott lézeres „fogszuvasodás-mérő” berendezéssel, a DIAGNOdenttel teljesen fájdalommentesen vizsgálhatóak a fogfelületek. Amennyiben üregalakítás szükséges, egy speciális, úgynevezett Rondoflex eszköz használatával fájdalommentesen, fúrás nélkül távolítható el a szuvas, meggyengült fogszövet, az ép fogszövet sérülése nélkül. Ezt követően történik meg a HealOzone készülék használata, mely a Rondoflex kézi műszerrel kitisztított felületet sterilizálja.

A gyökérkezelésekhez mikroszkópos gyökérkezelésre alkalmas, speciális berendezések állnak rendelkezésünkre. A nagy tapasztalatot igénylő, érzékeny eszközökkel kiemelkedően jó eredményeket lehet elérni.

Az implantáció során a világelső svéd Nobel Biocare implantátumokat alkalmazzuk. Hazánkban az elsők között került alkalmazásra a CT-sablon navigált implantáció, a NobelGuide, amelynek segítségével a legnehezebb implantációs esetek is megoldhatóvá váltak.

A fémmentes Procera cirkónium kerámiakoronák, -hidak a digitális technológiának köszönhetően Svédországban készülnek el.

A diagnózis felállításában nagy szerepe van az Uniklinik Fogászat által Magyarországon az elsők között alkalmazott Cone-Beam CT-készülék alkalmazásának, amelynek köszönhetően a vizsgálandó területről teljesen torzításmentes, 1:1 méretarányos, rávetülés nélküli, több irányból megjeleníthető 3 dimenziós kép készülhet. Így a legbonyolultabb szájsebészeti, implantációs beavatkozások is elvégezhetőek.

Virtuális túra

Tegyen egy virtuális túrát intézményünkben

Virtuális túra

Garancia

garancia.png#asset:636

Garancia kezeléseinkre:

 • az implantátumokra a Szolgáltató a gyártó céggel közösen: 10
  év
 • rögzített fogpótlásokra: 2 év,
 • kivehető és kombinált fogpótlásokra: 1év
 • tömésekre, inlay-ekre: 1 év garanciát vállalunk
 • Tejfog tömésekre: 6 hónap garanciát vállalunk rendszeres, amennyiben a
  fogszakorvos másként nem rendelkezik, évenkénti kontroll és
  megfelelő szájhigiéna esetén.

Mikroszkópos és hagyományos gyökérkezelésre garanciát nem vállalunk.

A fogászati tevékenységünk során kizárólag a legszigorúbb nemzetközi és hazai szakmai és minőségbiztosítási követelményeknek megfelelő anyagokat és technológiákat alkalmazunk.

Laboratóriumi hátterünk is nemzetközileg elismert. Ennek megfelelően a fogászatunkon átadott munkákért teljes körű garanciát vállalunk. A garancia érvényesítésének feltételei:

 • A kezelőorvosa által ismertetett szájhigiéniás előírásokat
  folyamatosan betartsa.
 • A kezelőorvosa által előírt ellenőrzéseken
  (3 havonta, 6 havonta) fogászatunkon részt vegyen.
 • Legkésőbb 30 napon belül végeztesse el azokat az
  állapotfenntartó kezeléseket (pl.: fogkő-eltávolítás, protézisalábélelés), amelyeket kezelőorvosa javasol.

Minősítéseink

Klinikánk az MSZ EN ISO 9001:2015 számú minőségszabvány ellenőrzött keretei között működik, annak száz százalékosan megfelelve. A rövidítés feloldása után könnyen érthetővé válik, miért vezettük be, miért is van rá szükség:

MSZ: Magyar Szabvány

EN: Európai Szabvány

ISO: International Standard Organisation- Nemzetközi Szabványügyi Szervezet

9001: A 9001-es szám jelöli azt a követelményrendszert, mindazon elvárások összességét, mely az adott cég szolgáltatásainak maradéktalan kivitelezéséhez elengedhetetlen. A Uniklinik Fogászati Központ esetében mindez pácienseink precíz és kifogásolhatatlan ellátását garantálja.

2015: A korábbi 2008-as szabvány frissített változata, új elvárásokkal, követelményekkel kiegészítve.

Az ISO szabványrendszere írásba foglaltan rögzíti orvosaink, asszisztenseink és ügyfélszolgálati munkatársaink felelősségét, valamint az irányukban felállított elvárásokat annak érdekében, hogy pácienseink igényeit minden tekintetben kielégítsék – legyen szó akár kezelésről, kontrollvizsgálatról vagy akár a mindehhez megfelelő környezet biztosításáról.