Fogpótlások

PROCERA korona és híd /

PROCERA korona és híd cirkónium vázra (5 év garanciával)

A Procera high-tech tecnológia a Nobel Biocare cég CAD/CAM alapú rendszere, mely számítógép által támogatott designt, illetve gyártást jelent.
A Nobel Biocare cég ma a világ piacvezető fogászati implantátum gyártója és élen jár a fogakra illetve implantátumokra kerülő csúcsminőségű fogpótlások előállításában.

A Procera tehát egy technológiát jelent, mellyel elsősorban cirkonból, de emellett titánból és fémötvözetből (kobalt- króm) is készülhetnek implantátumokra felépítmények illetve saját fogakra héjak, koronák, hidak. Ezen fogművek segítségével a páciens visszanyerheti eredeti mosolyát a maga természetességével.

A Procera gyár Svédországban található. A Procera felépítmény, fogpótlás méreteit és formáját hagyományos módon készített lenyomat alapján készítjük, de a méretek és formák mechanikus letapogató révén kerülnek rögzítésre. Az így kapott adatok hihetetlenül pontosak, ezeket továbbítják a világ minden tájáról a Procera Centrumba Svédországba, ahol szintén számítógép által támogatott technológiával kerülnek elkészítésre a koronák és hidak vázai, majd postázódnak a megrendelő országba. Ez a technológia biztosítja azt a tökéletes pontosságot, mely révén a Procera fogpótlások tökéletesen illeszkednek, ami kényelmet és esztétikus megjelenést kínál a páciens számára.
Az egyik legsikeresebb termék a Procera cirkon korona. Cirkon koronát más technológiával is elő lehet állítani, de a Procera ígéri a legnagyobb pontosságot és legmagasabb esztétikumot, tartósságát tekintve a gyár egyedülállóan 5 év garanciát vállal.
A Procera cirkon kerámia koronák alapanyaguknak és a gyártási technológiának köszönhetően tökéletesen alkalmasak élethű esztétikus fogpótlás készítésére.

Olvassa el részletes ismertetőnket vagy érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, hiszen a hagyományos eljárásnál most alig valamivel többért egy összehasonlíthatatlanul magasabb minőségű eljárással készülhet el fogpótlása! Az eredmény pontosabb, tartósabb és szebb lesz, szinte ugyanolyan áron.

150 000 Ft / db