Img röntgen felvételek digitális diagnosztika budapest

Röntgen

Fogászatunkon korszerű röntgen diagnosztikai centrum található. Ma már a részletgazdag képalkotó eljárások szükségesek a korrekt fogászati ellátáshoz. Segítségükkel könnyebben felállítható a pontos diagnózis, információt nyújt orvosának a fogászati kezelésekhez, mi pedig fontosnak tartjuk, hogy az ehhez szükséges felvételek a lehető legkorszerűbb technikával, biztonságos környezetben készüljenek el.

Röntgen felvételek, digitális diagnosztika

A diagnózis felállításához, a kezelési tervhez vagy a páciens aktuális állapotának ellenőrzéséhez különböző röntgenfelvételek szükségesek a fogakról és állcsontokról. RVG, panorámaröntgen, 3D-CT – ez csak néhány a speciális felvételek közül, amelyeket saját laborunkban készítünk el.

Panoráma röntgen (OP-felvétel)
10 000 Ft
Periapicalis felvétel (kisfog felvétel)

2-3 fog felvétele esetén; egyszerre készített felvétel; filmtartóval készül; higiénikus; ülő helyzetben végzett; pár percet vesz igénybe.

4 500 Ft
Carieskereső felvétel

Caries keresésére, alsó-felső fogak koronáiról; kontaktfelszín felvétele; ülő helyzetben végzett; 6-7 percet vesz igénybe.

4 500 Ft
Teljes státusz felvétel

Több kis felvétel készül, amelyek célja, hogy minden fog látható legyen a felvételeken; higiénikus; ülő helyzetben végzett; 10-12 percet vesz igénybe.

50 000 Ft
Sinus felvétel

Az arcüreg és orrmelléküreg röntgenfelvétele; álló helyzetben végzett; 5-6 percet vesz igénybe.

10 000 Ft
TMI felvétel

Az állkapocsízület felvétele; álló helyzetben végzett; 5-6 percet vesz igénybe.

10 000 Ft
Teleröntgen felvétel

Koponyafelvételről van szó, amelyet elsősorban fogszabályzáshoz kérnek; oldalirányú; álló helyzetben végzett; 5-6 percet vesz igénybe.

10 000 Ft
Postero-anterior felvétel

Szemközti koponyafelvétel; álló helyzetben végzett; 5-6 percet vesz igénybe.

10 000 Ft
Digitális felvétel kiadása a fogászat által biztosított pendrive-on
2500 FT
3 d ct felvétel budapest

3D CT felvétel

Ez a képalkotó eljárás a ma elérhető legpontosabb három dimenziós felvételt adja a fogazatról, állcsontokról, arcüregről. Ennek a rendkívül precíz vizsgálatnak az eredményeként a fogászati szakemberek teljesen pontos képet kapnak a beavatkozás helyéről, így lehetőségük van annak minden lépését előre megtervezni. Segítségre van szájsebészeti, endodonciai, fogszabályzási esetekben, illetve góckutatáskor is.

Gyakori kérdések

A kezelésről részletesen is olvashat. Az alábbi oldalon összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat kérdés - válasz formátumban.

Elolvasom
CBCT felvétel (i-Cat vision szerkesztôprogrammal CD-n)
29 500 Ft
CBCT felvétel implantációs sablonról is
+5 000 Ft / állcsontonként
Felvétel kiadása DICoM file-ban is
+5 000 Ft
Másolat készítése i-Cat vision vagy DICoM formátumban
+5 000 Ft