Vélemények a klinikáról

István véleménye |2024. február 07.

A párom jó vélenménnyel van az uniklinikről Az ő véleményére hallgattam a jelentkezéskor.

Adrián Véleménye |2022. március 16.

Szuper csapat :-)
Dr. Záhonyi Balázs jó fej, aranyos.

Zoltán Véleménye |2022. március 16.

Kitűnő kommunikáció az időpont foglaláskor, óramű pontosságú, előzékeny betegfogadás, gördülékeny betegkezelés (azonnali panoráma röntgen a szomszédban), világszinvonalúi szakorvosi informatikai rendszer, és mindenre részletre kiterjedő, demonstrációval alátámasztott alapos orvosi konzultáció /dr. Jancsecz Péter/. Ha eljön az ideje, teljes bizalommal fogom itt elvégeztetni a szükséges beavatkozásokat. Az árak? Nos, lehet, hogy máshol olcsóbbak, de a minőséget meg kell fizetni.....

Anikó Véleménye |2020. október 05.

Lenyűgöző profizmus, felszereltség, udvariasság és kedvesség mindenütt. Csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni mindenről és mindenkiről. Köszönöm, hogy vannak ilyen helyek, amik visszaadják az egészségügybe és az egészségügyben dolgozókba vetett hitemet.

D. Miklósné Véleménye |2020. június 08.

A fogköveimet Gál Beatrix vezető asszisztens szokta leszedni. Szeretném megköszönni azt a gondos, mindenre figyelő, ugyanakkor nagy szakértelemmel való kezelést, amit évek óta nyújt. A lénye nyugalmat sugároz, felhívja a figyelmet minden fontos dologra az ápolással kapcsolatban. Sokat köszönhetek neki.
Demjén Miklósné

Enikő Véleménye |2018. május 15.

Antal Dóra doktornőnél jártunk 5 éves kislányunkkal. Fantasztikus orvos, emellett nagyon kedves és jól bánik a gyerekekkel illetve a szüleikkel is :).. nagyon megszerettük a kislányunknak pozitív élmény maradt a kezelés!! Köszönjük szépen!!!

[email protected] Véleménye |2017. augusztus 01.

Nagyon segítőkészek, jó hogy vannak!

Mogyorósy Anna |2016. május 28.

Nekem sosem volt bajom a fogorvoshoz járással, vagy ilyesmi mert mindig azt mondták szép a fogam, nem kell semmit csinálni vele. Ennek ellenére az alsó fogsoromra szerttem volna fogszabályzót, amit Dr. Opyakin Viktor csinált meg, kezelt nagyon szakszerűen és kedvesen, ugyanez a helyzet Dr. Jancsecz Péterrel is, aki a bölcsességfogaimat távolította el (de minden fogorvosi vizit a rendelőben, ahol jártam nagyon pozitív volt) :)

Őri-Kiss Gyöngyi |2016. március 12.

Kedves Zuglói Fogászat Dolgozói!Ma voltam Önöknél először, és Gilicze Alexandra doktornő kihúzott két - sok szenvedést okozó - szuvas fogamat. Teljesen ámulatba ejtett a Doktornő egyénisége, empátiája. Köszönöm Doktornő! ...és persze, az asszisztensnő is, és mindenki nagyon kedves volt Önöknél. Öröm ilyen helyen kezeltetni magunkat! üdv: Őri-Kiss Gyöngyi

Ica Kiss |2016. február 23.

Tetszik mindenre megkapjuk a választ

M. Veronika |2016. február 15.

Ha egy szót kellene írnom azt mondanám: profizmus! Hosszadalmas kezelési folyamat végére érek lassan, s eddig maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel.Köszönöm Dr.Léder Attila és Dr.Molnár Katalin munkáját. Külön hála Dr. Gilicze Alexandrának és Dr.Németh Ágnesnek, akivel elsőként találkoztam és pontos, precíz felvilágosítást adott milyen kezelések várnak majd rám. Tetszik, hogy a saját szakterületükön belül kezelnek az orvosok. Mindenki kedves, segítőkész, precíz és professzionális ahogy dolgoznak. Le a kalappal!Külön megköszönném az asszisztensek munkáját, türelmét és a recepciós kollégákét akiknél első körben dől el, a páciens ezt a fogászatot válassza e vagy sem. Olyan profin képviselik a fogászatot mintha az ember egy 4-5 csillagos szálloda recepciója előtt állna. Így tovább. Köszönöm a munkájuk és a továbbiakban is sok sikert kívánok!

Katalin |2016. január 28.

Gyors és pontos választ kaptam a feltett kérdésemre. Köszönöm szépen!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése