A rendelőről

A legkomplikáltabb szájsebészeti műtétekre is fel vagyunk készülve

Dr sass tamás

Minden igényt kielégítő műtő és tapasztalt szájsebészek – fogászatunkon a legkomplikáltabb szájsebészeti műtétek is elvégezhetők.

Dr. Sass Tamás kollégánk orvosi és fogorvosi szájsebészeti vizsgával is rendelkezik. Óriási kórházi tapasztalat birtokában még a legbonyolultabb szájsebészeti műtétek is rutinnak számítanak nála. (Egy komplikált cisztaeltávolításról például itt olvashat.)

Esettanulm_ciszta_tamas-kitti_02.png#asset:33565

Csontpótló műtétekre például tipikusan olyankor kerül sor, amikor az implantátum beültetésére nincs meg a megfelelő mennyiségű vagy minőségű saját csontszövet. 

Egy másik példa a bonyolultabb beavatkozásokra az ún. sinus lift műtét, amikor a páciensnek „megemelik”, megvastagítják az arcüreg alapjait, hogy a felső állkapocs csontállománya megfeleljen a műgyökér (vagy műgyökerek) beültetésére. 

 
Ilyen összetett beavatkozással ritkán szembesül valaki. Ám ha Önnek ilyen típusú műtétre lenne szüksége, fogászatunk csúcstechnológiájú berendezésekkel felszerelt szájsebészeti műtőjére és a tapasztalt szakembergárdára nyugodtan rábízhatja magát.

Kiemelt cikkek