A rendelőről

Gyakori aggodalmak: „Biztos fájni fog!”

 gyakori aggodalmak: „biztos fájni fog!”

A páciensek messze leggyakoribb aggodalma az, hogy a beavatkozás fájdalmas lesz.

Szeretnénk mindenkit megnyugtatni efelől: fogászatunk ugyanis már megalakulása óta a fájdalommentes fogászat szellemében működik. Ez azt jelenti, hogy fő célunk a kezelések fájdalommentes lebonyolítása. Minden fogászati területen ez az irányadó elvünk, különösen a gyerekfogászatban, ahol a jó vagy rossz élmények egy egész életre meghatározhatják az emberek hozzáállását a fogászati kezelésekhez.

gyerekfogászat_09.jpg#asset:36094

Az alkalmazott érzéstelenítő mindig személyre és kezelésre szabott. Előfordulhat, hogy úgy érzi, az alkalmazott érzéstelenítő nem elég, ekkor mindig jelezze ezt a kezelést végző fogorvosnak, dentálhigiénikusnak, aki megteszi a szükséges lépéseket.

 
Pácienseink csaknem mindig arról számolnak be a kezelések után, hogy némi kellemetlenségen túl (például sokáig nyitva kellett tartaniuk a szájukat, vagy berzenkedtek a nyálszívó hangjától) semmit nem éreztek

Fontos rámutatnunk, hogy számos beavatkozás után felléphet érzékenység, sajgás, lassan múló fájdalom – erről kezelőorvosa mindig tájékoztatni fogja Önt. Ha kétségek vagy további aggodalmak maradtak Önben, kérjen tőlünk konzultációs időpontot!

Kiemelt cikkek