A rendelőről

Gyakori aggodalmak: „Nem bírom a fúró hangját!”

 gyakori aggodalmak: „nem bírom a fúró hangját!”

A fúró hangja lehet kissé zavaró, sőt, ha nagyon rossz emlékek fűződnek hozzá, akkor még nagyon rémisztő is. Ám ez nem szabad, hogy meggátoljon egy sikeres kezelést! Megnyugtatásul elmondjuk, hogy hála a folyamatos fejlesztéseknek, ma már a fúró hangja jóval csendesebb, mint régen. 

Hogyan léphet túl azon a kellemetlen érzésen, amit a fúró hangja kelt Önben?

Tudatos relaxálás

Próbáljon meg még a kezelés előtt relaxálni, kifejezetten arra koncentrálva, hogy a fogorvosi fúró hangját kellemes háttérzajként képzeli el. Némileg az agykontroll módszeréhez hasonlóan építse be a hangot egy vonzó és megnyugtató képbe.

Legyen őszinte kezelőorvosához!

Mondja el kezelőorvosának, hogy a hang feszültséget kelt Önben, és kérje meg, hogy a használata közben időnként mondja meg, hol tart a kezelés. 

aggodalmak-oszinte-feltárása.jpg#asset:36159

Sok embernél nagyszerűen beválik ez a módszer, mert pontosan tudják, hogy már a felén túlvannak, már csak 30% van hátra…

Egy megnyugtató párhuzam

Vagy gondoljon arra a kezelés alatt, hogy a lakás kifestése is kellemetlen festékszaggal jár – de milyen jó érzés, amikor a szag már elillan, és ott a megújult szoba! 

Persze más példát is felhozhat, a lényeg, hogy bizonyos zavaró körülmények sokszor kísérik a jó változásokat. Márpedig a szép mosolyért megéri elviselni egy zavaró hangot, nem igaz?

Kiemelt cikkek