A rendelőről

Húsvéti csokigyűjtés rászoruló gyerekeknek

 húsvéti csokigyűjtés rászoruló gyerekeknek

Idén, 2017-ben sem feledkezünk meg a rászoruló gyerekekről! Szeretnénk, ha a húsvéti ünnepek mosolygósan telnének az állami gondozott gyerekeknek is. Ezért csokigyűjtést szervezünk munkatársaink, pácienseink és rajongóink bevonásával.

A karácsony és a húsvét két olyan időszaka az évnek, amelyet az ünnep és a béke hangulata leng be, előtérbe kerül a család, az együttlét meghittsége, az egymás felé mutatott kedves gesztusok, ajándékok. Ám jól tudjuk, hogy sokak számára inkább szomorú ez a két ünnepi időszak, mert vagy nincs családjuk, vagy annyira szerény anyagi lehetőségeik vannak, hogy még az apró ajándékokra, ünnepi finomságokra sem telik.

Ezért hagyománnyá vált fogászatunkon az adománygyűjtés, amelyet rászoruló családok vagy gyermekek kapnak. Idén húsvétkor az állami gondozott gyerekeknek szeretnénk egy kis mosolyt varázsolni az arcukra. Nekik nincsen sem családjuk, sem anyagi forrásaik, így nem nagyon tudják átélni az ünnepek örömét. Egy kis csokival, pár szem aprósüteménnyel, nyalókával legalább néhány édes pillanatot nyújthatunk nekik.

Csokigyűjtési felhívásunkat közzétettük minden közösségi oldalunkon. Az édességeket fogászatunkon is le lehet adni, és postán is el lehet juttatni hozzánk. Az összegyűjtött adományokat mi eljuttatjuk a megfelelő helyekre.

Csatlakozzon Ön is kezdeményezésünkhöz!

Kiemelt cikkek