A rendelőről

Kérjen ingyenes kezelési tervet!

 kérjen ingyenes kezelési tervet!

Honlapunk egyik specialitása, hogy online is kérhet kezelési tervet, amennyiben el tud küldeni számunkra egy panoráma- vagy intraorális röntgenfelvételt.

Szakorvosaink megírják, hogy a felvétel alapján milyen beavatkozás(ok) indokolt(ak), ám az is előfordulhat, hogy a röntgenkép alapján még nem hozható egyértelmű döntés. 

Ilyenkor a fogorvos személyes felkeresése javasolt. A konzultációra feltétlenül vigye magával régi felvételét, ám készüljön fel arra, hogy a szakorvos újabb felvételeket javasolhat, ha a régi felvétel nem használható, vagy a diagnózishoz kiegészítő felvételekre is szükség van. Bonyolultabb esetekben akár szakorvosi konzultációra is tehet javaslatot a kezelőorvosa.

röntgenfelvetel.jpg#asset:32620

Mit kell tennie, ha szeretne ingyenes kezelési tervet kérni tőlünk? Keresse fel honlapunkat, és jelentkezzen be. (Ha még nem regisztrált látogatónk, akkor ezúttal regisztráljon!) Ezután az E-fogászaton belül megtalálja az Ingyenes kezelési tervek menüpontot, ezen az oldalon minden információt megtalál ahhoz, hogyan küldheti be nekünk a felvételét.

Szakorvosaink 48 órán belül elkészítik a kezelési tervet, és e-mailben értesítik Önt, hogy a honlapon elolvashatja a személyre szóló javaslatot.

Ha szívesen böngészne az eddig elkészült tervek között, itt megteheti.

Kiemelt cikkek