A rendelőről

Mi a SMART Guide?

Smart Guide

Az implantációk sikeressége szempontjából fontos körülmény, hogy kezelőorvosa igénybe veszi-e a digitális technológia legújabb fejlesztéseit. Fogászatunkon mi a Smart Guide rendszert használjuk. 


Mire jó a Smart Guide rendszer?

Ez a csúcstechnológiás rendszer bámulatos segítséget nyújt az implantológus számára. A foglenyomatot a rendszer digitális 3 dimenziós képpé alakítja, így megkönnyíti az implantátumbeültetés tervezését. 

Sőt, a rendszer egy rendkívül precíz műtéti sablont is elkészít, amellyel fantasztikus pontossággal végezhető el az implantátum beültetése.


A műfog sikeres megkapaszkodása a csontszövetben és tartós funkcionálása nagymértékben attól függ, sikerült-e pontosan arra a helyre behelyezni, ahova tervezték. Ebben nyújt felbecsülhetetlen segítséget a Smart Guide rendszer. 


A pácienseknek mindez nem igazán látványos, hiszen számukra ezek a munkálatok a háttérben zajlanak. Ám a szép és tartós végeredmény nem igazán jöhetne létre egy ilyen intelligens rendszer nélkül - és erről érdemes tudnia mindenkinek, aki hasonló beavatkozáson esik át.

Kiemelt cikkek