A rendelőről

Miért jó az Uniklinik fogászaton dolgozni?

 miért jó az uniklinik fogászaton dolgozni?

Az Uniklinik fogászat legnagyobb előnye pácienseink számára, hogy nálunk minden fogászati területnek megvan a maga specialistája. Az általános fogászati ellátáson túl szakképzett dentálhigiénikusok, tapasztalt szájsebészek, parodontológusok, endodontusok, implantológusok, fogszabályozó szakemberek és gyerekfogász fogadja a hozzánk forduló embereket.

Saját röntgen- és CT-laborunk bejárata közvetlenül a fogászat mellett található. 

220227-BAR-Uniklinik3153.jpg#asset:58121

A számítógépes összeköttetés révén a felvétel hamarabb megérkezik a kezelőorvoshoz, mint maga a páciens!

Csúcsminőségű eszközpark

Megalakulásunk óta törekszünk arra, hogy a legújabb fejlesztéseket mihamarabb beszerezzük és munkába állítsuk fogászatunkon. Magyarországon az elsők között szerelkeztünk fel 3D CBCT-vel, a foglenyomat alapján digitális, 3 dimenziós képet alkotó Procera szkennerrel, az elsők között alkalmaztuk a világhírű Nobel Guide CT-sablon-navigált implantációt, és évek óta dolgozunk speciális mikroszkóppal felszerelt berendezéssel a gyökérkezelések és egyéb beavatkozások során. 

mikroszkóp_KovácsKitti_04_220721_174712.jpg#asset:58104

Ma már 3 értékes mikroszkópos berendezéssel büszkélkedhetünk – miközben sok hazai fogászaton egyáltalán nincs lehetőség mikroszkópos beavatkozásokra.

A csúcsminőségű eszközök és a tapasztalt szakemberek verhetetlen párost alkotnak: a precíz „gépi” munka és az emberi tudás ötvözete az elérhető legjobb ellátást teszi lehetővé pácienseink számára.

Központi elhelyezkedés

Fogászatunk a fővárosi Örs vezér téren található, amely az egyik legfontosabb közlekedési csomópont. Itt fut össze a Kerepesi út, a Nagy Lajos király útja és a Fehér út. Megközelíthető busszal, trolibusszal, villamossal, metróval, HÉV-vel és természetesen autóval is.

Az IKEA áruház, az Árkád bevásárlóközpont, a Sugár üzletközpont hatalmas forgalmat bonyolít – itt a környéken mindig pezseg az élet!

Stabilitás

Amikor 1997-ben megnyitottuk rendelőnket, még nem gondoltuk, hogy több mint 25 év múlva Budapest egyik legforgalmasabb és legnépszerűbb fogászatává nőjük ki magunkat. A célunk „mindössze” annyi volt, hogy pácienseinknek fájdalommentes, empatikus és a lehető legmodernebb ellátást nyújtsuk.

Hosszú távon beigazolódott, hogy ez a legjobb stratégia, amivel élhettünk. A kitűnő ellátásban részesülő páciensek ugyanis rendre visszatértek hozzánk, és családtagjaiknak, barátaiknak is bennünket ajánlottak. Így hamarosan azon vettük észre magunkat, hogy kinőttük első rendelőnket, és elköltöztünk mostani helyünkre. Egy idő múlva bővítenünk ezt a rendelőt is bővíteni kellett, így ma már 2 szinten fogadhatjuk pácienseinket.

kezeles2.jpg#asset:58120

Fogászatunk 6 modern kezelővel, egy high-tech felszereltségű műtővel, egy műtétek utáni pihenőszobával, vidám gyereksarokkal és tágas várókkal rendelkezik.

 

Rendszeres továbbképzések, szakmai konferenciák

Minden kollégánkat megbecsüljük, és támogatjuk szakmai fejlődésüket. Fogorvosaink rendszeresen látogatják a szakmai konferenciákat, a legújabb eljárásokat gyakorlati továbbképzéseken sajátítják el. Specialistáink magas szakmai színvonalát mi sem jelzi jobban, mint az, hogy néha ők maguk tartanak továbbképzéseket a szakmabelieknek!

Egy összetartó csapat

Nálunk kisebb a fluktuáció, mint az iparági átlag. Nehéz eldönteni, hogy azért alakult ki ilyen remek gárda, mert a legtöbben már hosszú évek óta itt dolgoznak, és ezalatt összekovácsolódtunk – vagy azért dolgoznak nálunk oly régóta, mert nagyszerű a hangulat.

Nálunk ugyanis igazi csapatszellem van! Nem feledkezünk meg egymás születésnapjáról, „kismamáinkat” vidám összejöveteleken búcsúztatjuk el, a férfikollégák nőnapon mindig meglepik a hölgyeket, és jóformán minden évben izgalmas csapatépítőket szervezünk.

IMG_5706.JPEG#asset:58118

Csapatépítőinkön szüreteltünk már szőlőt, borokat neveztünk el (köszönjük Miklós Csabinak a lehetőséget!), voltunk wakeboardozni, megismerkedtünk az íjászattal, egymásnak főztünk a Budapest Makeryben, és tekintélyes quadokon száguldoztunk.

 

Jó hangulatú irodák

A professzionális kezelőkön és műtőkön túl a rendelő többi helyiségét is igényesen rendeztük be. Fontosnak tartottuk egy közös étkező kialakítását, mert a benti étkezés gyakran a legegyszerűbb megoldás. Ráadásul élvezhetjük egymás társaságát! Az étkezőben sokszor jobban megismerjük egymást, mint munka közben, ahol a szakmai szempontok dominálnak – itt viszont elbeszélgethetünk egymással, megvitathatjuk az élet nagy, no meg az apró-cseprő dolgait is.

A jó hangulatot igyekszünk zöld növényekkel is feldobni. Míg a váróban főleg a pompás virágok uralkodnak, hogy pácienseink számára megszínesítsék a várakozás perceit, 

virág_2022-tavasz-01.jpg#asset:58122

…addig az irodákban a zöld szín az uralkodó. 

Zöld-iroda-01.jpg#asset:58117

Ez a levegőminőségnek, a koncentrációnak és a közérzetünknek is jót tesz.

 

Arra törekszünk, hogy az Uniklinik fogászat ne csak arról legyen híres, hogy elsőrangú ellátást nyújt pácienseinek, hanem munkahelyként is vonzó legyen. 

Kiemelt cikkek