A rendelőről

Minden gyerek mosolyáért

 minden gyerek mosolyáért

Jót tenni jó

Igyekszünk minden évben részt venni egy jótékonysági megmozdulásban. Ha kell, mi magunk szervezünk egyet, hogy a rászoruló gyermekek számára egy kicsit szebbé varázsoljuk az ünnepeket. Két éve például egy ilyen plakáttal kértünk mindenkit, hogy csatlakozzon kezdeményezésünkhöz.

adományplakát_2.JPG#asset:36172

Idén azonban mi csatlakoztunk egy másik felkéréshez

Az Uniklinik munkatársai decemberben csatlakoztak a GOLD KIDS mozgalomhoz, és a Beteshda Kórház Alapítvány számára gyűjtöttünk gyerekjátékokat. 

Az alapítvány a gyógyítás minél jobb feltételeinek megteremtése mellett közvetlenül is segíti a szegényebb családokat, ahol krónikus beteg gyerekeket ápolnak. 

Szerencsére nagyon sok játékot sikerült összegyűjtenünk. Mi magunk is körülnéztünk otthon, és elővettük a régi vagy megunt játékokat, könyveket, labdákat, társasjátékokat. Felhívást tettünk közzé a Facebook-oldalunkon, hogy rajongóink is csatlakozhassanak a játékgyűjtéshez. A rengeteg játékot aztán nemrégen átadtuk a GOLD KIDS közösség munkatársainak, akik eljuttatták őket az Alapítványnak.

adománygyujtes-beteshda-alapitvany.jpg#asset:36173

Ezúton is szeretnénk mindenkinek megköszönni, aki hozzájárult a krónikus betegségben szenvedő, szerény körülmények között élő gyerekek karácsonyi meglepetéséhez!

Kiemelt cikkek