A rendelőről

Nőnapi tisztelgés a női nem előtt

 nőnapi tisztelgés a női nem előtt

Kollégáink között már a kezdetektől voltak hölgyek, és ez a mai napig így van. Sőt, a nőnem már létszámfölényben van, és ennek szívből örülünk.

A nőnap alkalmából szeretnénk tiszteletünket kifejezni a gyengébbnek hívott, ám valójában az erősebb nem iránt. A nők egyszerűen csodálatosak! Fantasztikus a kitartásuk, az empátiájuk, a türelmük, a jókedvük. Nélkülük egy komor hely lennénk, ahol ugyan minden óraműpontossággal működik, és a páciensek ellátása a lehető legmagasabb színvonalon folyna, ám hiányozna az a derűs, barátságos hangulat, amely belengi rendelőnket. Márpedig a fogászatban ez roppant fontos, hiszen mi tudjuk a legjobban, mennyi szorongással, aggodalommal érkezhetnek a rendelőbe a hozzánk forduló emberek. 

Pácienseink azonban, akik évek óta hozzánk járnak, rendszeresen megemlítik, milyen kellemes nálunk a hangulat. Nincs feszültség, kapkodás, rosszkedv – mindig jó betérni hozzánk.

És ezt elsősorban a nőknek köszönhetjük. Akik különös gondot fordítanak arra, hogy eloszlassák a páciensek szorongásait. Akik rácáfolnak minden előítéletre, és ugyanúgy helyt állnak egy technológia uralta szakmában, mint a férfiak, és emellett remekül boldogulnak a család és a háztartás teendőivel is. Ez óriási dolog.

Igyekszünk mindezt meghálálni nekik. Legfőképpen azzal, hogy támogatjuk visszatérésüket a szülési szabadság után, és a mindennapi munkában is segítünk összehangolni a munka és a család igényeit. 

Nőnapon egy szerény kis csokorral kedveskedünk kolléganőinknek, hölgypácienseink számára pedig a váróban helyezünk el pár szál virágot.

virág_2017nőnap_03.JPG#asset:32659

A világ jobb és szebb hely, ha nők vannak körülöttünk. Köszönjük ezt minden hölgynek!

Kiemelt cikkek