A rendelőről

Profi körülmények az altatásban történő beavatkozásokhoz

Profi körülmények az altatásban történő beavatkozásokhoz

Fogászatunkon ideális körülmények között végezzük az altatásban történő beavatkozásokat. Az emeleti műtőhelyiségünk berendezései és eszközei - az altatógép, a műtőslámpa, a különféle műtőeszközök - mind a korszerű műtőtechnológiát képviselik.

A szájsebészeti műtéteket magasan kvalifikált és tapasztalt szájsebészeink végzik (képünkön ők láthatók), az altatásban kórházi gyakorlattal rendelkező aneszteziológusok és –asszisztensek segédkeznek. 

Szájsebész-team2.jpg#asset:35130

Fontosnak tartottuk egy kellemes pihenőszoba kialakítását is, ahol a műtét fáradalmait pihenhetik ki a páciensek. A helyiség derűs légköre és felszereltsége megteremti az ilyenkor szükséges pihenéshez a feltételeket. Természetesen kísérője társaságát is élvezheti!

mutet-utani-pihenoszoba.jpg#asset:34914


Az altatáshoz szükséges vizsgálatok

Az altatás előtti vizsgálatokról a kezelőorvos tájékoztatja Önt. Arra kell felkészülnie, hogy ugyanolyan vizsgálatokra lesz szüksége, mint bármilyen más sebészeti műtét előtt: 

  • labor, 
  • EKG, 
  • mellkasröntgen 
  • és belgyógyászati szakvélemény. 

Ezenkívül érdemes megbeszélnie egy családtaggal vagy ismerőssel, hogy szükség esetén hazakíséri vagy hazafuvarozza a műtét után.


Ne hallgasson el semmit!

Fontos, hogy Ön is elmondjon mindent a kezelőorvosának, ami szempont lehet egy ilyen típusú beavatkozásnál, például ha átesett már bármilyen altatásos műtéten, és valamilyen komplikáció lépett fel

Az altatás ugyanis, bármilyen profi módon végezzék is, megterheli a szervezetet, ezért fogorvosának tisztában kell lennie az esetleges kockázatokkal!

Kiemelt cikkek