A rendelőről

Új név, új szlogen, új arculat

 új név, új szlogen, új arculat

Ezentúl Uniklinik Zuglói Fogászati és Implantációs Központ a nevünk, röviden: Uniklinik.

Miért volt szükség erre a változtatásra? 

A fejlődés, a folyamatos változás a kezdetektől jellemző volt ránk, mert azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy pácienseinknek mindig a lehető legjobbat nyújtjuk. Ezért minden területen arra törekedtünk, hogy lépést tartsunk a szakmai kihívásokkal, és a legmesszebbmenőkig figyelembe vegyük a hozzánk betérő emberek igényeit.

Büszkék vagyunk arra, hogy kimagasló szakmai tudású fogorvosainknak, asszisztenseinknek, ügyfélszolgálatunknak, a modern technológiának, amit használunk és nem utolsósorban páciensbarát szemléletünknek köszönhetően mára Budapest egyik legkedveltebb fogászata lettünk.

bejárat01.jpg#asset:36177

A fejlődés egyik jeleként mostanra kívül-belül megújultunk – ennek része a névváltoztatás is.

Új szlogenünk: EGYÜTT A SPECIALISTÁK 

Ez a mottó híven kifejezi, miben vagyunk különlegesek. Fogászatunkon ugyanis minden területnek megvan a maga specialistája, a kozmetikai fogászattól kezdve az implantációs eljárásokon át a fogszabályozásig. 

specialistaink.jpg#asset:36000

Ennek óriási előnye van pácienseink számára. Először is, minden típusú problémával bátran fordulhatnak hozzánk. Másrészt az összetettebb beavatkozások gyakran igénylik több terület specialistájáit. Ilyen esetekben nem kell egy másik helyre elmennie a páciensnek, mert mindent egy helyen tudunk megoldani. 

Az új arculatunkkal egyre több helyen találkozhat

Új arculatunkat fokozatosan vezetjük be fogászatunkon és tájékoztató anyagainkon, reklámfelületeinken, közösségi oldalainkon (például Facebook- Twitter- és Instagram-oldalunkon). Ezért előfordulhat, hogy néhány helyen még a régi nevünkkel, szlogenünkkel találkozik, máshol pedig az újjal. 

Reméljük, nemsokára már egységesen az új arculatunk jelenik meg Önnek!

Kiemelt cikkek