Felső fogsor rehabilitációja implantátumokkal és fémmentes esztétikus cirkónium koronákkal

Felső fogak rehabilitációja implantátumokkal és fémmentes esztétikus cirkónium koronákkal

Mivel keresett meg bennünket a páciens?

34 éves páciensünk az esküvője közeledtével szánta rá magát egy teljeskörű fogászati rehabilitációra. A felső kis- és nagyörlő fogai már hosszú évek óta hiányoztak, emiatt túlterhelte rágáskor a metszőfogait. Ragyogó fehér fogakra vágyott, hogy bátran mosolyoghasson a nagy napon.

Diagnózis és javasolt kezelés 

A kis- és nagyörlő fogak pótlására dr. Jancsecz Péter, szájsebész szakorvos fogászati implantátumokat javasolt, melyek csontpótló beavatkozás nélkül is megvalósíthatóak voltak. A frontfogak esztétikájának javítására dr. Holman Ágnes, konzerváló fogászat szakorvosa fémmentes cirkon koronákat ajánlott a páciensnek, illetve az egységes és harmonikus, hosszú távú megoldás érdekében az implantátumokra is cirkónium koronákat javasolt orvos csapatunk. 

Hogyan zajlott a beavatkozás? 

A kezelés egy teljeskörű, professzionális fogtisztítással kezdődött, majd az implantátumok beültetésével folytatódott. A fogászati implantátumok becsontosodását követően elkezdődhetett a beavatkozás protetikai fázisa. A frontfogak lecsiszolása, lenyomatvételek, majd fogpróba előzte meg a végleges cirkon koronák átadását. Az alsó fogak koronázására végül nem volt szükség, mert a professzionális fogkőleszedéssel sikerült eltávolítani még az erősebb elszíneződéseket is, elérve ezzel a kívánt eredményt. Páciensünk most már bátran, és önfeledten mosolyoghat az esküvője napján.

Holman doktornő kedvességét, tökéletes munkáját, türelmét kiemelném!

Zita (55)

Külön ki szeretném emelni Holman Ágnes doktornő szakmai felkészültséget, profi munkáját, teljes korú tájékoztatását, valamint kedvességét, és empatikus, megnyugtató viselkedését.

Éva (52)

Dr. Holman Ágnes számomra kiemelkedő szaktudása, empátiája és türelme.

Petra (37)

Külön szeretném kiemelni Dr Jancsecz Péter, kiváló, profi szakértelmét, tudását, amivel engem szó szerint lenyűgözött már az első kezelésemnél! Továbbá kedvessége, humora, személyisége páratlan, sosem találkoztam még ilyen nagyszerű orvossal! Kiemelném csapatát is, a fő asszisztens hölgyét is (nevét sajnos nem tudom), de ő is nagyon kedves és remek szakember! Végül még kiemelném Dr Sápi Béla doktor urat is, aki a fognyaki tömések és fogtömések koronázatlan királya, szintén remek szakember, jelenleg is kezelése alatt állok!

Viktor (31)

Dr. Jancsecz Péter kiemelkedő kedvességével és szakértelmével elnyerte a bizalmat. A szájsebészeti beavatkozások olyannyira jól sikerültek, hogy ezentúl bármilyen kezelésről is legyen szó félelem nélkül lépem át az Uniklinik küszöbét, hiszen itt bebizonyították, hogy fogászatról mosolyogva is lehet távozni :)

Zsófia (32)