Fiatalabb mosoly esztétikus, E.max préskerámia koronákkal

Fiatalabb mosoly esztétikus préskerámia koronákkal

Mivel keresett meg bennünket a páciens?

53 éves páciensünk egy számára fontos eseményre, fia esküvőjére készülve döntötte el, hogy megfiatalíttatja mosolyát. A felső frontfogai esztétikáján szeretett volna javítani.

Diagnózis és javasolt kezelés 

A fogak egészségesek voltak, és gyökérkezelésre sem volt szükség, így Dr. Nagy Ádám, konzerváló fogászat és fogpótlás szakorvosa E.max préskerámia koronákat javasolt a felső frontfogakra. A préskerámia korona, más néven 100% kerámia korona jelenleg a legmodernebb és legszebb megoldás az esztétikai fogászatban. Első sorban a frontfogakon alkalmazzuk, és kizárólag saját fogakon, szóló koronakén, tehát hídpótlásra, vagy implantátumos fogpótlásra cirkon-kerámia, vagy monolitikus cirkon koronát fog a szakorvosunk esztétikus megoldásként javasolni.

Hogyan zajlott a beavatkozás? 

A fogak csiszolását a lenyomatvételek követték, a fogtechnikai labor ezek alapján, illetve a rendelőben készült fényképek alapján kezdte meg a munkát. A végleges beragasztást egy mattpróba előzte meg. Páciensünk maga sem hitte, hogy az eredmény ennyire szép és természetes lehet. Most már bátran, és büszkén mosolyoghat.
Kezelőorvos(ok): Dr. Nagy Ádám

Páratlan,ahogy minden alkalommal foglalkoznak a páciensekkel,a recepcióstól az asszisztenseken át a doktor úrig. Dr.Nagy Ádámnak külön köszönet minden munkájáért és kedvességéért. A maximális figyelmesség,precizitás és pontosság,amit nyújtanak,azt gondolom példaértékű!???? Köszönet!! Mindenkinek ajánlom!

Noémi (36)

Mindennel maximálisan elégedett voltam. Azonnal sikerült elérnem telefonon a rendelőt, munkatársuk nagyon kedves és segítőkész volt, és már másnapra tudott időpontot adni, részletesen tájékoztatott a várható költségekről és a kezelés menetéről. Időpontra érkezve kedvesség és profizmus fogadott, azonnal elkészült a panoráma röntgen, és gyorsan sorra kerültem. Dr. Nagy Ádám elképesztő profizmussal dolgozik. Letört porcelán korona kapcsán fordultam hozzá, és gyakorlatilag 2 perc alatt felmérte és ismertette a fogaim helyzetét, állapotát, mindent érthetően elmagyarázott, és mérnöki pontossággal, művészi igényességgel pótolta ki a porcelánt úgy, hogy észre sem vehető, hogy el volt törve. Előre gondolkozva a biztonság kedvéért készített lenyomatot, hogy a későbbiekben időt spóroljunk egy esetleges új korona elkészítésekor, és komplett kezelési tervet készített. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy az egyik legjobb fogorvos, akivel itthon találkoztam. A rendelő igényes, tiszta, korszerű és jól felszerelt, a recepciós kollégák kedvesek, segítőkészek és felkészültek. Összességében 100%-ig meg voltam mindennel elégedve, maximális profizmus jellemzi a rendelőt és a munkatársakat minden téren, és végtelenül hálás vagyok, hogy ilyen gyorsan megoldódott a problémám.

Orsolya (34)

Mindenkinek szívből ajánlom! Nagyon magas szakértelemmel dolgoznak, mindenki nagyon kedves és udvarias. Dr. Nagy Ádám hihetetlen precizitásával észrevett olyan problémákat amiket más fogorvosok korábban nem. Minden kezelés teljesen fájdalommentes volt. A tapasztalatom szerint ez a legjobb fogaszati klinika Budapesten.

Anett (25)