A fogorvos válaszol

11 éves első foga

Üdvözlöm,

Egy olyan kérdésem lenne,hogy 11 éves kislányom első fogán egy (azt mondják) zománc hiba található, ami sajnos esztétikailag sem valami szép.Elvileg terhessegem alatt elkaptam egy vírust és így jött ki rajta .A fogorvosunk 1-1,5 havonta egy kis tömést tesz rá és következő alkalommal leszedi és újra kap egy tömés félét. Viszont úgy látom, hogy minden alkalommal a volt picivel nagyobb. És érdeklődnék, hogy esetleg nincs rá valami más opció, hogy ne keljen ilyen sűrűn kezelni és ne romoljon?
Előre is köszönöm válaszát.

Üdvözlettel: Edina

Válasz

Kedves Edina!

Sajnos látatlanban nem tudunk erre Önnek pontos választ adni.

A lehetséges kezelések ismertetéséhez látni kellene azt a fogacskát, így tudnánk vázolni Önnek, hogy milyen lehetőségek vannak.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk